LuJu: Bogdan Licu, interviu cu glume și răspunsuri oferite pe tavă
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 09 mai 2013, 08:20
WhatsApp
Bogdan Licu

Luju.ro scrie că Bogdan Licu, propus pentru funcția de prim-adjunct al Procurorului General al României, a fost tratat cu blândețe la interviul susținut în fața Secției pentru procurori a CSM. Oana Haineală, Gheorghe Muscalu și Bogdan Gabor au fost extrem de indulgenți cu Bogdan Licu, singurele întrebări care i-au pus probleme acestuia fiind cele ale procuroarei Elena Hach.

[caption id="attachment_314109" align="alignleft" width="310"] Bogdan Licu
foto: luju.ro[/caption] Bogdan Licu a fost extrem de relaxat și a glumit de fiecare dată când a avut ocazia cu membrii CSM. Mai mult, impresia a fost aceea că Licu a fost uneori chiar și ajutat de către unii membri ai Sectiei, precum Oana Hăineală sau Gheorghe Muscalu, care i-au sugerat anumite idei sau chiar și răspunsuri.

De asemenea, extrem de interesante au fost și întrebările procurorului Bogdan Gabor, care a vrut să știe cum vede Licu posibila creștere a încrederii oamenilor în Justiție.

Nu totul a fost roz

Singurele întrebări care i-au pus probleme candidatului au fost cele adresate de procuroarea Elena Hach. În acest caz, au existat situații în care Licu fie nu a putut să răspundă, fie a încercat să evite răspunsul.

G Ad:

Vezi aici cum a decurs interviul lui Bogdan Licu la Secția pentru procurori a CSM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro