Luiza Melencu ar împlini 20 de ani. Gestul sfâșietor făcut de mama ei: Oriunde te-ai afla...
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook
Astăzi, 2 decembrie, Luiza Melencu, una dintre victimele de la Caracal, ar împlini 20 de ani. 

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a scris câteva rânduri pentru și despre ea, într-o zi în care, în mod normal, ar fi sărbătorit împreună.

Astăzi, Luiza Melencu ar fi împlinit 20 de ani. Din păcate, la cum stă situația în cazul Caracal, nici nu se știe clar dacă Luiza Melencu mai este sau nu în viață.

Ieri, tatăl ei, Claudiu Melencu, s-a stins din viață măcinat de suferință și întrebări.

Chiar și așa, Monica Melencu a ținut să marcheze ziua de naștere a fiicei sale printr-un mesaj pe Facebook și... un tort.

„Azi e o zi specială, sufletul meu drag. Cu doi ani în urmă împlineai frumoasa vârstă de 18 ani... Azi împlinești frumoasa vârstă de 20 ani... nu ne-am așteptat la așa suferință. Dumnezeu să fie cu tine și să-ți ducă mesajele noastre. Îmi doresc să te strângă în brațe, dar din păcate, soarta a fost prea crudă cu tine și noi. Și totuși, am luptat și luptăm pentru tine, dar din păcate, suntem prea mici pe lângă acești corupți. 

Copilul meu, durerea cea mare e că nu știm nimic, nimeni n-a avut interes pentru aflarea adevărului. Oriunde te-ai afla în această lume... La muți ani, copilul meu frumos! Dumnezeu să fie cu tine și să-ți deschidă o portiță. Mi-e dor de tine, Lulu”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

La scurt timp după, mama Luizei a postat și o imagine cu un tort. 

La multi ani Luiza oriunde teai afla.Dor de tine copilu meu.

Publicată de Monica Melencu pe Marţi, 1 decembrie 2020

Azi e o zi speciala sufletu meu drag cu doi ani an urma amplineai frumoasa varsta de 18 ani cu doi ani dupa adica azi...

Publicată de Monica Melencu pe Marţi, 1 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel