Urmărește emisiunea live
Luis Enrique nu crede că este omul potrivit pentru a antrena Brazilia
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Spaniolul Luis Enrique, până de curând selecţioner al naţionalei de fotbal a ţării sale, a declarat, pentru postul de radio Cadena Ser Gijon, că nu este omul potrivit pentru a antrena echipa Braziliei, informează site-ul TuttoMercatoWeb.  

"Sunt mai multe echipe naţionale care caută selecţioner. Nu cred că am profilul potrivit pentru o naţională cum este cea a Braziliei. Nimeni din Brazilia nu m-a contactat", a spus Luis Enrique, care s-a despărţit de reprezentativa Spaniei după Cupa Mondială 2002, unde "La Roja" a fost eliminată de Maroc în optimi de finală.

"Mi-ar plăcea să antrenez în Anglia, în Premier League. Acum urmăresc mai mult campionatul Angliei decât cel al Spaniei, dar nu nu vreau să-mi fac iluzii: nu mă văd în Premier League în iunie. Aş vrea să antrenez doar o echipă capabilă sa lupte pentru anumite obiective, asta reduce alegerea. Oferte? Am primit o ofertă de la o naţională, dar nu de la echipe de club", a spus tehnicianul care a câştigat Liga Campionilor cu FC Barcelona în 2015, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel