Lui Gușă i s-a făcut rău în emisiunea DCNews: Un simptom de care nu am știut până nu l-am avut / VIDEO
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cozmin Gușă a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DC News TV, că la început de an a avut grijă de mama și de socrii lui, care au fost infectați cu noul coronavirus. La final de an, a fost și el infectat cu SARS-CoV-2, dezvăluind că în emisiunea de la DCNewsTV de pe data de 17 decembrie nu se simțea bine. 

„Adevărul este că, atunci, în acea emisiune, mi-a fost atât de rău... În seara respectivă, m-am și dus la Matei Balș. M-am testat acasă de trei ori, rezultatul a fost mereu negativ. Dar mie îmi era rău. Și am rezistat greu la emisiunea cu Val Vâlcu. Foarte greu! El și-a dat seama de chestia asta. După, seara, m-am dus și m-am testat”, a explicat Cozmin Gușă.

„Am avut timp și am tot citit când am avut COVID, cât am putut, pentru că era încețoșată gândirea din când în când. Este un simptom COVID de care nu am știut până nu l-am avut”, a spus Cozmin Gușă.

 

VEZI ȘI: PSD-PNL, previziuni pentru 2022. Chirieac: Opinia publică va răbufni

Emisiunea de pe 17 decembrie 2021:

Emisiunea de pe 14 ianuarie 2022:

Cum a anunțat Gușă, la final de an, că a fost infectat cu SARS-CoV-2:

„Asta da pățanie: am primit pedepse la final de an! Dumnezeu consideră totuși că ceva-ceva n-am făcut bine în 2021...

Azi o așteptam să sosească în vacanță pe fiica noastră, după patru luni departe de țară. Ieri pe la prânz ne-a anunțat că a fost testată pozitiv și rămâne carantinată în Scoția pe perioada sărbătorilor. N-are rost să vă descriu reacțiile familiei, aveți copii sau nepoți și știți cum poate fi ...Am făcut și eu temperatură, credeam că-i o răceală, m-am decis aseară să mă testez, și-am ieșit și eu pozitiv la test. Carantină la domiciliu până pe 31 Decembrie deci! Fiica mea e vaccinată (altfel n-o primeau la școală), eu nu sunt, am încredere că o să ducem boala bine amândoi.

Ca să facă haz de necaz, fiica mea a decretat că va fi o perioadă de două săptămâni de petrecut timp calitativ tată-fiică, o să pălăvrăgim despre tot ce n-am avut timp să vorbim, fie și la modul virtual! Plus lecturi, filme, gândit la aceste experiențe sumbre ale vieților noastre din pandemie, vieți ce-au fost sacrificate prea ușor de mai-marii lumii ce-au vrut să reseteze lumea printr-o molimă cât un război biologic. Mergem înainte prieteni, viața ne dă și bune și rele, de noi depinde cum le ducem.

Vă zic la final o vorbă pe care mi-a spus-o tata în copilărie, dar am înțeles-o mult mai târziu: 'Fiule, să ții minte că din viață scapă cine poate!'

Să petreceți bine de sărbători, să fiți sănătoși și voioși!", a scris, atunci, Cozmin Guşă pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel