Urmărește emisiunea live
Ludovic Orban, ANUNȚ privind gestionarea pandemiei de coronavirus
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Într-o postare pe Facebook, Ludovic Orban a vorbit despre modul în care e gestionată pandemia de coronavirus de spitalele din România. Iată ce a scris.

Primul ministru al României, Ludovic Orban, a vorbit despre modul în care spitalele din România gestionează pandemia de coronavirus. iată ce a scris pe Facebook:

„Spitalele bucureștene vor primi sprijinul Guvernului pentru suplimentarea locurilor din secțiile de terapie intensivă.

Am discutat despre această urgență în vizitele de evaluare pe care, împreună cu primarul Nicușor Dan, le-am făcut ieri la Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan, Spitalul Clinic Malaxa și Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan.

Le mulțumesc și pe această cale tuturor cadrelor medicale care lucrează în spitalele din București și din întreaga țară pentru a trata pacienții de COVID-19. Este obligatoriu să le furnizăm resurse suplimentare pentru a-și desfășura activitatea în siguranță. Una dintre măsurile susținute de Guvern va consta în modernizarea instalațiilor pentru oxigen din spitale, investiție pe care intenționăm să o decontăm din fonduri europene.

Îi rog, de asemenea, pe toți românii să-și arate respectul pentru munca extraordinar de grea a cadrelor medicale participând activ la eforturile naționale de limitare a răspândirii coronavirusului. Grija față de sănătatea personală și a celorlalți este contribuția pe care o putem avea fiecare dintre noi la a ține sub control epidemia.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel