Ludovic Orban, despre contestarea controlului judiciar: Rămâne de văzut
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liberalul Ludovic Orban s-a prezentat joi la Secţia 23 Poliţie, după ce procurorii DNA au dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Orban nu a dorit să dea declaraţii presei referitoare la omul de afaceri căruia i-ar fi pretins cei 50.000 de euro pentru care îl acuză procurorii, precizând că a venit la secţia de poliţie pentru a respecta condiţiile controlului judiciar.

Nu dau declaraţii. Am fost prezent aici la ora stabilită pentru a respecta condiţiile controlului judiciar impus. Secţia 23 este secţia la care trebuie să mă prezint conform programului care a fost dispus de procuror şi de secţia de poliţie. (...) Nu am niciun fel de informaţii să furnizez legate de acest dosar, a spus Orban.

Întrebat dacă va contesta măsura controlului judiciar, el a răspuns: Rămâne de văzut.

Ludovic Orban nu a dorit să se pronunţe nici despre noul candidat al PNL la Primăria Capitalei. Nu fac niciun fel de consideraţii asupra candidatului PNL. Este decizia pe care a luat-o Biroul Politic al PNL, ca atare e o decizie pe care o respect, a spus el.

Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel