Urmărește emisiunea live
PMP alege conducerea Ligii Aleșilor Locali ai partidului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Donald Tong)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Donald Tong)
Astăzi, 29 octombrie, Partidului Mișcarea Populară alege conducerea Ligii Aleșilor Locali ai partidului. DCNews va transmite live.

La eveniment vor participa peste 1.000 de aleși locali ai PMP (vicepreședinți de Consilii Județene, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali), precum și reprezentanți ai altor partide ce vor transmite un mesaj celor prezenți.

Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Alexandru Ioan Cuza, și va fi transmis LIVE pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile noastre de Facebook şi canalul de Youtube.

"Astăzi, la Parlamentul României se reunesc peste 1000 de aleși locali ai PMP. Colegii noștri vor alege conducerea Ligii Aleșilor Locali ai PMP. Suntem o voce importantă în administrația publică locală și vom continua să spunem adevărul. PSD și PNL cred că pot minți, șantaja sau cumpăra oameni utilizând resursele publice fără consecințe. Noi însă suntem hotărâți să apărăm fiecare român curajos din această țară care vrea să facă politică liber și exclusiv în interesul oamenilor.Baronimea locală din toată țara s-a desprins complet de realitatea omului de rând.

Acum, în prag de iarnă, toți stau pitiți și fug de cetățeni. Au promis că nimeni nu va fi lăsat în urmă, dar milioane de români sunt îngroziți de ziua de mâine. Au promis că vor construi spitale și nu au construit nimic.Au promis că vor construi și vor renova școli, dar mii de instituții de învățământ au grupul sanitar în curte. Au promis orașe și comune cu drumuri asfaltate, însă suntem în continuare țara europeană cu cele mai multe drumuri publice, la fel ca acum un secol. Au promis că oamenii se vor simți în siguranță pe străzile României, dar în continuare clanurile de tip mafiot înspăimântă cetățenii.

Românii nu mai cred în nimeni și nimic. Nu mai au niciun fel de așteptări de la politicieni.Tocmai de aceea cred că este necesar să strângem rândurile și să construim o alternativă credibilă la actuala putere care nu aude, nu vede și nu înțelege România reală.Fiecare om, fiecare comună, fiecare oraș merită un nou început, iar noi avem obligația să-l construim împreună.Doar o dreaptă curajoasă și unită poate scăpa România din ghearele roșii ale frăției baronilor PSD și PNL!", a scris Eugen Tomac pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel