Lucian Mîndruţă nu mai dorește să lucreze în televiziune
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lucian-mandruta
lucian-mandruta

De cunoscutul realizator de televiziune, Lucian Mîndruță, ghinioanele se ţin lanţ: a pierdut pupitrul "Observatorului" de la Antena 1, emisiunile de divertisment i-au adus audienţe modeste la Antena 2, iar „colacul de salvare” e jobul de profesor la Intact Media Academy.

Show-urile „Pâine şi circ” şi „Nimic important”, realizate la Antena 2, l-au convins, se pare, pe Lucian Mîndruţă că nu mai are ce să caute în televiziune. Cel puţin în acest sezon, potrivit ziarulring.ro.

"N-am fost dat afară din Antenă, pur şi simplu, colaborarea mea s-a încheiat. N-am ce să reproşez nimănui", spune Mîndruţă.

Lucian Mîndruţă a declarat: „Deocamdată nu ştiu exact ce voi face, nu sunt trist, n-am nicio depresie. Până mă voi decide ce voi face în continuare, am de gând să mă ocup de firma mea de PR, să o fac să crească. Am foarte multă treabă şi fără să lucrez”.

Întrebat dacă a primit vreo ofertă de la altă televiziune, fostul realizator TV susţine că nu mai vrea să activeze în domeniu: „N-am primit nicio ofertă, dar nici nu-mi mai doresc să lucrez în televiziune. Poate altceva... nu ştiu încă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel