Data actualizării:
Data publicării:

Lucian Heiuș a fost numit de Marcel Ciolacu secretar general la Ministerul Finanțelor

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Marcel Ciolacu l-a numit, luni, pe Lucian Heiuș secretar general la Ministerul Finanțelor, conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial. 

Lucian Heiuș a fost până în data de 29 mai șeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), moment la care și-a dat demisia.

Alexandru-Mihai Ghigiu a fost numit în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului

De asemenea, Alexandru-Mihai Ghigiu a fost numit în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu. Decizia a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Dumitru-Daniel Botănoiu - numit consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului

Dumitru-Daniel Botănoiu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Decizia premierului Marcel Ciolacu privind această numire a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Alte decizii luate

'Decizie privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, de către domnul Adrian Savu a funcției publice temporar vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. (2) Domnul Adrian Savu predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de trei zile de la data prevăzută la alin. (1)', se arată în decizia din Monitorul Oficial.

'Decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, de către domnul Mihail Spătărelu Puțintei a funcțiie publice temporar vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale'.

Citește și - Mircea Abrudean va fi numit în funcția de Secretar General al Guvernului. Ciolacu a luat decizia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel