Primarul Bacăului, vaccinat cu ser din lotul AstraZeneca retras din Italia. "Nu am avut efecte secundare majore"
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 12 Martie 2021, 20:39
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Lucian Daniel Stanciu Viziteu
Sursă foto: Facebook Lucian Daniel Stanciu Viziteu
Primarul oraşului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, anunţă că a fost vaccinat cu serul AstraZeneca din lotul 2856, retras iniţial din Italia şi apoi şi din România.

"La începutul lunii martie m-am imunizat și eu cu vaccinul Astra-Zeneca din acest lot, de azi suspendat. Nu am avut efecte secundare majore. La fel ca mine, alte mii de români s-au imunizat cu vaccinul din acest lot și nici la ei nu există efecte secundare negative majore! Chiar și așa cred că este binevenită această măsură generată din dorința de precauție maximă.", a scris Lucian Daniel Stanciu Viziteu pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Trei mii de doze de vaccin AstraZeneca din România, oprite. Vaccinarea nu e oprită, precizări de la Guvern

Totodată, edilul a menționat că deși lotul respectiv a fost oprit ca măsură de prevenție, continuarea procesului de vaccinare este foarte important.

"După cum știți, și alte țări au suspendat loturi strict ca o măsură de prevenție. Am încredere în deciziile medicilor noștri și în recomandările Ministerului Sănătății. Procesul de imunizare trebuie să continue la fel ca și până acum. Scopul nostru este să ne reluăm cât mai repede viața de dinainte de pandemie, să ne putem vedea oricând cu părinții, bunicii și prietenii fără teama că am putea să-i infectăm pe cei dragi." a precizat Viziteu.

VEZI ȘI: OMS consideră că nu există motive de a nu utiliza vaccinul de la AstraZeneca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?