Data actualizării:
Data publicării:

UPDATE: Au fost eliberate mai multe persoane. Bărbat încătușat de poliție/ Luare de ostatici în Olanda, într-o cafenea din Ede: 150 de case evacuate

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
captură video Twitter
captură video Twitter
Este în desfășurare o luare de ostatici într-o cafenea din Olanda. 

UPDATE: Reuters notează că doi bărbați, unul dintre ei purtând o mască cagoua, au ieșit din localul din Ede, unde mai multe persoane au fost luate ostatici, a informat agenția de presă ANP.

Unul a fost încătușat de poliție, a spus agenția.

UPDATE: Au apărut imagini recente, care surprind mai mulți ostatici care părăseau pub-ul din Ede, Olanda. Au fost eliberați trei ostatici, dar situația este în desfășurare. 

Mai multe persoane sunt ținute ostatice într-o cafenea din orașul Ede, din estul olandez. Casele din zonă au fost evacuate. Nu există indicii al unui motiv terorist, conform poliției. 

Mai multe unități de poliție au fost trimise la fața locului. 150 de case din zonă au fost evacuate, oamenilor li s-a cerut să se îndepărteze de zona cafenelei. 

Bărbatul care a luat ostaticii are asupra sa arme și explozibili. El amenință că-i omoară pe toți cei din interiorul localului, identificat ca Petticoat. 

Un reporter de la postul de televiziune NOS a relatat că la fața locului se afla un robot controlat de la distanță, precum și unități anti-explozive și poliție în echipament de protecție.

VIDEO cu robotul: 

Trenurile către și dinspre Ede au fost anulate. 

Imagini cu atacatorul, în timp ce amenință cu pistolul un ostatic. Se pare că acesta susține că are un ”sac de bombe”: 

Revenim cu informații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel