LPF nu va permite nici rezumate, nici ştiri video de la meciurile care nu se vor vinde
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dumitru-dragomir-gsp1
dumitru-dragomir-gsp1

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a declarat că, în cazul în care cele cinci pachete rămase nevândute nu vor fi achiziţionate, de la meciurile respective nu se va da nici rezumate, nici ştiri video, nicio televiziune nu va avea acces pe stadioane.

„Adunarea Generală a decis azi ca pachetul 9 să revină TVR, contra sumei de 9 milioane de euro plus TVA. Pentru celelalte cinci pachete vom aştepta până la 15 iunie să vină cineva să le achiziţioneze. Suma agreată este de peste 47 de miloane de euro, cât am încasat pe cele vândute deja. Dacă nu vom reuşi să le vindem, de la meciurile respective nu se va da nicio imagine, nici reportaje, nici ştiri, iar nicun oficial – jucător, antrenor, preşedinte, patron - al vreunei echipe nu va participa la niciun show tv sau conferinţă. Cine va încălca această decizie, va fi penalizat cu suma de 250.000 de euro, care imediat va fi împărţită celorlalte echipe”, a spus Dragomir.

Preşedintele LPF a adăugat că LPF îşi va face o platformă tv care să producă transmisiile meciurilor. „În cazul în care vom vinde şi celelalte pachete, din banii din televizări vom pune deoparte, iar peste trei ani vom produce noi transmisiile. Dacă nu vom vinde, până în februarie ne vom face acea platformă sau, în caul cel mai rău, până la vara viitoare”, a spus Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel