Lozinci anti-PSD. Românii, în două tabere: pro sau contra lui Halep
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
După ce s-au strigat lozinci anti-PSD în timpul meciului Simonei Halep de la Montreal, s-au format două tabere în jurul sportivei: pro și contra.

Simona Halep i-a rugat pe românii care au strigat lozinci anti-PSD în timpul finalei de la Montreal să respecte terenul de tenis, "mult prea deosebit pentru astfel de lucruri". La finalul discursului său în engleză, sportiva din Constanța a declarat: "Vreau să spun două cuvinte în română - mulţumesc pentru susţinere, şi pentru cei care au fost un pic altfel, vă rog data viitoare când veniţi pe un teren de tenis să respectaţi această încăpere, pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri".

În urma acestor declarații, românii și-au exprimat părerile pe pagina de Facebook a sportivei. În timp ce unele persoane au avut cuvinte de laudă la adresa sportivei, altele au anunțat-o că își iau like-ul înapoi.

Iată câteva mesaje publicate pe pagina oficială de Facebook a Simonei Halep:

Bravo Simona, sunt mândră că ești o româncă luptătoare, păcat că îți umbresc un meci atât de important, nici acolo nu se pot abține. Tu ne ridici țară și alții ne coboară. Felicitări, sănătate și succes la următoarele turnee.

Mai bine trăgeai un semnal de alarmă despre situația din România. Decât să faci observație oamenilor care te susțin la mii de km depărtare de țară!!!Urât!!!! În română mai știi să vorbești doar când faci observații!

Urât, urât!!! 

Un mesaj de susținere pentru țară face cât 1000 de victorii!! Degeaba câștigă și este campioană dacă nu îi pasă de țară..Asta este părerea mea. Fiecare este liber să creadă și să susțină ce vrea!

Sunt o mare fană a ta și mă gândeam zilele astea că tu ești printre puținii români care fac cu adevărat diferența și cred că o spun în numele tuturor când te rog frumos să dai și tu un semn către români din țară și străinătate în legătură cu situația din țară, și anume despre protestele tinerilor împotriva abuzului politicienilor corupți.

Te rog frumos ajută generația noastră să nu repete greșelile generațiilor trecute! Hai să ne unim și sunt sigură că tu vei putea fi vocea care să unească oameni cu mentalități total diferite.

Profund dezamăgit de atitudinea ta...nici un Cuvânt despre ce se întâmplă în țară, dar te trezești să critici...puteai cel puțin să taci. Te-am admirat ca pe o campioană dar se pare că ție puțin îți pasă de țară, faci totul doar pentru tine. Nimic de zis multă baftă. A fost ultimul meci la care mă uit... Adevărații campioni își susțin poporul necondiționat și sunt alături de ei...dar tu știi doar să critici și te interesează doar despre tine. În mod normal trebuia să spui câteva cuvinte despre cei care luptă pt viitorul țării și sunt acum în spitale, dar tu ai ales că critici un om care vrea să transmită un mesaj. App tu când te enervezi și dai cu paleta de pământ respecți Sportul și încăperea??

Nu te superi, dacă tot ai atras atenția... să zicem un M**E PSD pe pagina ta.

Momentan în afară de Halep nu prea avem cu ce ne mândri că națiune. Și nu știm nici măcar să separăm sportul de politică și să apreciem că se mai aude ceva bun în lume despre România datorită succesului ei. Am ajuns un popor de huligani și vulgari și infecți care face țara de râs peste tot. Nu putem face politică și să schimbăm ceva în țară asta dacă nu mergem cu limbajul infect până în Canada să știe toată lumea că a ajuns țăranu român acolo. Baftă în continuare Halep!

Felicitări, Simona! Ai demonstrat eleganță și civilizație. Terenul de tenis este pentru tenis. Pentru politică există votul. Democratic și civilizat.

Dacă o ține Dumnezeu sănătoasă, SIMONA NOASTRĂ va câștiga ori US Open 2018 ori Australian Open 2019. Mult succes și o așteptăm de data aceasta pe Arena Națională plină!!!

Simona Halep, mă înclin în fața ta.

Simona, te iubim ești deja în sufletele noastre indiferent de ce vei face pe viitor, bafta multă, hai SIMONA.

Simona Halep felicitări pentru realizările sportive! Păcat că nu ai curajul să iei atitudine în afara terenului! LIKE-UL MEU NU ÎL MAI AI!


Vezi și: Ionuț Cristache, reacție după ce s-au strigat lozinci anti-PSD la meciul lui Halep


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel