LOVITURĂ pentru Dodon. Putin a felicitat-o pe Maia Sandu
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a felicitat-o pe Maia Sandu. Iată ce i-a transmis liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale. Este o lovitură foarte puternică pentru președintele în exercițiu, Igor Dodon, având în vedere faptul că acesta era considerat un apropiat al președintelui de la Moscova.

Un comunicat în acest sens a apărut pe site-ul președinției ruse. În text se menționează că Vladimir Putin i-a transmis o telegramă de felicitare cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale.

„Contez pe faptul că activitatea dumneavoastră în fruntea statului va corespunde relațiilor de dezvoltare constructive dintre țările noastre. Asta, fără îndoială că va fi în interesul popoarelor Rusiei și a Moldovei”, se arată în comunicatul Kremlinului unde se mai spune că Vladimir Putin i-a urat succes, multă sănătate și bunăstare, informează Ziarul de Gardă.

Anunțul președinției ruse vine după ce Igor Dodon a anunțat că staff-ul său a constatat „încălcări fără precedent” și că va contesta rezultatele în toate instanțele posibile (vezi AICI).

VEZI ȘI:  Alegeri Moldova 2020. Vlășceanu: ”Greșeala pe care a făcut-o Dodon! A atins coarda cea mai sensibilă!” De unde a venit surpriza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel