Loredana Groza, gafă cu noua manea: Mamă, ce nasoală. Cât costă un videoclip cu Costi Ioniță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Loredana Groza
Foto: Instagram Loredana Groza
Loredana Groza sparge gheața cu manelele. Ce detaliu au observat fanii în noul videoclip al vedetei. 

Loredana Groza, făcută praf. Noua MANEA sparge topurile după o oră de la lansare: O corcitură! Bătaie de joc! Ce înseamnă asta, frate?

Odată cu pandemia de COVID-19, Loredana Groza s-a transformat complet, atât din punct de vedere al vestimentației și a modului în care arată, cât și din punct de vedere muzical. 

Vedeta a început să lanseze piese alături de regii manelelor, în ciuda faptului că fanii sunt revoltați și supărați pe ea pentru această schimbare. În luna aprilie, a lansat prima piesă, "Fericire", împreună cu zece maneliști cunoscuți din România, printre care Florin Salam, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Jador și Costi Ioniță, cel care a și compus piesele. 

De această dată, noua piesă, intitulată "Suflet și trup", i-a supărat și mai mult pe fanii cântăreței din mai multe puncte de vedere. 

În 24 de ore de la lansare, piesa are deja 266.000 de vizualizări și se află pe locul 27 în topurile muzicale.

Scandal între Măruță și Velea. Tatăl Andrei, replică pentru ginerele său: Ei nu vorbesc acasă! Fiecare face ce vrea, pe Andra nu o interesează

Detaliul rușinos observat de fani

În primul rând, deși este o colaborare și cu Jador, fanii au observat că bucata de piesă a acestuia a fost preluată dintr-o altă piesă a lui Jador. 

Mai mult, detaliul rușinos care le-a atras atenția urmăritorilor vedetei a fost acela că deși au trecut două luni de la lansarea primului videoclip, diva a filmat în același cadru și videoclipul pentru a doua piesă. 

Chiar dacă maneliștii nu prea se uită la bani atunci când filmează videoclip-uri, pentru noua piesă decorul a fost neschimbat. Recuzita s-a folosit și atunci când Loredana a filmat pentru "Fericire", deci, alegerea tuturor în materie de obiecte și locație a fost una bună pentru că sume imense ar fi fost salvate.

Cât a costat videoclip-ul piesei "Fericire". Tatăl Andreei Bălan spune totul

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan a explicat la ce preț s-ar ridica videoclip-ul pus la punct de către Costi Ioniță. Potrivit lui, suma este uriașă, așa că nu este de mirare că decorul celor două piese e același. Fostul impresar al trupei Andre a explicat ce investiții majore au făcut toți pentru ca piesa să nu dezamăgească fanii.

"Cele mai ieftine, în aer liber, unde nu este nevoie de recuzită, costă cam 2.500-3.000 de euro, cele cu mai mulți artiști, cu un regizor de top, cu recuzită, ținute scumpe, ajung și la 25.000-30.000 de euro. Videoclipul ”Fericire” este scump, se văd investiții majore, poate ajunge la un preț maxim. Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Ioniță. Videoclipul ”Fericire” e fără cusur, e foarte bun.

De fapt, toate producțiile muzicale ale lui Costi sunt bombă, nu avem ce comenta! A dat lovitura și acum, oricum el a lucrat și în străinătate, este la un nivel foarte sus! Costi nu i-a compus până acum nicio piesă fiicei mele, dar am colaborat cu el, este autorul a două melodii pentru fosta mea trupă, ”Shock”, ele au dat lovitura cu piesa lui, ”Dă muzica mai tare!”, foarte bună!", a declarat Săndel Bălan pentru Impact.

Fanii, val de reacții după lansarea noii manele a Loredanei Groza

- "Iar 9 artiști la o piesa de 2 minute si ceva, las o încolo de treaba, ati mai stricat si piesa originala a lu jador 'INIMI LOGODITE' vai si amar"

- "S-a terminat melodia până am ajuns sa-i citesc titlul"

- "S-au tras 2 videoclipuri atunci? Pentru economie?"

- "Maama ce nasoală"

- "Lori.... O luași cam razna"

- "Jenant de jenant"

- "Lori, la,, Fericire, sincer mi-ai plăcut, însă aici ai cântat cam puțin. Vezi sa nu te transformi în marioneta lor..."

- "Doamne ferește, strică frumusețe de melodie cu tirlidamtam, zici ca s-au întâlnit să cânte după băutură"

- "Iar s-au strâns 10 gang să cânte jumătate de melodie a lu' Jador, iar Loredana trilidanta, trililile"

- "e o corcitură"

- "LorEdana era pe post de mascota sau cum ca n-am înțeles?"

- "N-a mai fost loc in titlu, ca mai cantau 10 - 15 inși"

- "Nu l-au mai luat pe Jador pentru că era prea scump. Așa că s-au gândit să face un remake cu piesa ”Inimi logodite”"

- "Piesa este asemanatoare cu ce a gist si acum o luna doua in urma nimic special Costi cam bati pasul.pe loc lumea asteapta altceva"

- "Așa versuri grele, inteligente și pline de tâlc numai la Costi Forță asculți! Da-ți-mi voie să mă pipi!"

- "Acelasi ritm ca si precedenta melodie + secvente din melodia lui jador, se vede clar ca exista o lipsa de idei, degeaba pui sa cante toate "legendele".. Asta e genul de melodie pe care nu l poti asculta la un chef. Sunteti destui, nu cred ca ar fi imposil sa creati niste melodii ok pt ascultare ptc ceea ce faceti voi acum este o bataie de joc la adresa tuturor ascultatorilor. Loredana "trlidanta tlllllliiiidanta" ce inseamna frate asta?"

- "Nu o mai băgați pe Loredana în proiecte nu are voce și trica melodia"

- "Hai ca deja ati dat-o de gard!"

- "Toți la un loc nu fac cât DANI MOCANU"

- "Doamneeeee ce afoni în afară de Vali Vijelie Jador si Jean de la Craiova"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel