Loredana Groza a împlinit 50 de ani. Inelul scump pe care l-a primit cadou
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Loredana Groza a împlinit vârsta de 50 de ani. Vedeta a fost întâmpinată cu cadouri încă de la primele ore ale dimineții. 

Loredana Groza, una dintre cele mai bune voci din România, a împlinit astăzi vârsta de 50 de ani. Cu toate acestea, vedeta se menține într-o formă extraordinară, nu își arată vârsta și pozează din ce în ce mai provocator pentru fanii de pe rețelele de socializare. 

”Nu-mi pasă câți ani ai sau câți ani am ..Noi trăim în același timp”, a spus Loredana pe Instagram. 

Loredana Groza s-a născut la Onești pe data de 10 iunie 1970 și este cântăreață de muzică ușoară, actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autoare, dansatoare, antrenoare în show-ul muzical Vocea României în primele 7 sezoane, precum și imaginea unor produse cosmetice. 

De ziua ei, la primele ore ale diminții, artista a primit un buchet mare de flori, dar și un inel de aur cu diamante. Iată imaginile postate de artistă pe pagina sa de Instagram:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I dont care how old are you or how old i am.We are living in the same time”❤️ “Nu-mi pasa cati ani ai sau cati ani am ..Noi traim in acelasi timp”❤️ @sadhguru _________ #Agurida❌❌ #Loredana #deziuamea #gemini #june #lorifromonesti #loredanagroza #rebelchild #bdaygirl

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Showering grass????????????????⚪️ #funtimes #Agurida❌❌#lori #greengrass #loredana

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voi canta Live #MuzicaDePeCanapea ???? in curand!! De la 8.30 ????????Link in Bio???????? spre platforma vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica ❤️~Loredana ________ #Agurida❌❌ Going Live in few minutes!! Click on the link in bio vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica #musicsection See y’all soon❤️

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel