Locuință ocupată abuziv de 4 persoane: Proprietarul a fost înjunghiat
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Kindel Media: Pexels
Fotografie de la Kindel Media: Pexels
Caz șocant în Spania, unde 4 persoane care au ocupat abuziv un apartament aflat în renovare l-au atacat cu cuțitul pe proprietarul care încerca să intre în locuință.

Nefericitul incident s-a petrecut marți seara, în orașul spaniol Cadiz, după ce mai mulți locatari ai blocului au sunat la poliție și l-au anunțat pe proprietar că doi bărbați și două femei au intrat în apartament, profitând de faptul că era în renovare, cu scopul de a-l ocupa abuziv, potrivit Digi24.

Înainte de sosirea polițiștilor, proprietarul a încercat să recupereze singur locuința, situată la primul etaj. Neputând să intre pe ușă, a luat o scară și a încercat să intre pe fereastra, care era deschisă.

După ce a reușit să urce, acesta a fost atacat cu un cuțit de persoanele care i-au ocupat abuziv casa. Mai mulți martori au filmat lupta. Bărbatul a reușit să reziste până la sosirea polițiștilor, care i-au arestat pe cei patru care au pătruns ilegal în locuință.

Proprietarul apartamentului a fost înjunghiat și a suferit mai multe răni. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului de la medicii de pe ambulanță.

Surse din poliție au deschis o anchetă pentru a lămuri ce s-a întâmplat și a stabili gradul de răspundere a fiecăreia dintre persoanele implicate, care sunt acuzate de infracțiunea de ocupare a locuinței și amenințări grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel