Jurilovca, localitatea etalon din Tulcea. Președinte CJ: Aș arunca mănușa pentru multe localități din țară, să vadă cum se gospodărește o comună. Invit pe toată lumea aici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Horia Teodorescu, președintele Consiliului județean Tulcea, a vorbit despre o localitate din județ care a cunoscut o dezvoltare fulminantă.

Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea, a dat exemplul unei localități din imediata vecinătate a Deltei Dunării, care a cunoscut o dezvoltare fulminantă în ultimii ani, iar acum este descrisă ca un etalon al județului Tulcea și ca un model de bune practici și pentru alte UAT-uri din țară:

„Aș vrea să fac niște aprecieri față de domnul primar Eugen Ion. Nu că-l laud, îmi este prieten, dar spun lucrurile adevărat în ceea ce se întâmplă vis-a-vis de acțiunile domniei sale. Aș invita pe toată lumea să vină în Jurilovca, iar invitațiile vor curge, pentru că sunt multe evenimente, spectacole, șamd, ca de exemplu Borșul Pescăresc.

Din punctul meu de vedere, Jurilovca devine localitatea etalon din județul Tulcea, din toate punctele de vedere. Domnul primar, care are o viteză de mișcare extraordinară și o putere de muncă foarte mare a dovedit-o prin ceea ce a făcut la fața locului. Eu aș arunca mănușa pentru multe localități, nu numai din județul Tulcea, ci din întreaga țară, să vadă cam cum se gospodărește o unitate administrativ teritorială.

Domnul primar este modest, dar să dea Dumnezeu să mai fiu și eu vivace să mă pot bucura de lucrurile care se fac la Jurilovca. Această comună are potențialul de a deveni, într-un timp foarte scurt, al treilea punct mare de intrare în Delta Dunării, după Tulcea și Murighiol. Prin tot ceea ce se face acolo, prin poziția pe care o are, prin modul cum se dezvoltă va fi, probabil, locul unde toți cei care vor vizita delta de sud vor merge. Potențialul de dezvoltare pe care îl pregătește primarul Eugen Ion este unul de mare amploare.

Va fi o explozie pe ceea ce îneamnă hoteluri mici, pensiuni, etc. Este o localitate cu un potențial pe care știu că primarul Eugen Ion îl va pune în valoare“, a spus, la DC News, Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Delta Dunării trebuie ajutată. Horia Teodorescu, CJ Tulcea: Are nevoie de sprijin, de investiții și de multă minte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel