Liviu Dragnea strică vacanța parlamentarilor. SMS trimis către deputați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Liviu Dragnea strică vacanța parlamentarilor. Președintele Camerei Deputaților a trimis un SMS membrilor Camerei Deputaților prin care îi informează că în data de 2 august, la ora 15:00, va avea loc o ședință extraordinară.

Cătălin Drulă, deputat USR este cel care a făcut public mesajul primit de la Liviu Dragnea, la care a adăugat și o observație personală. 

"Not my most favourite person in the world de la care să primesc SMS sîmbătă dimineață:

Stimati colegi va informez ca intentionez convocarea unei ses extraordinare a CDep in data de 2.08.2017 ora 15.00 pt perioada 2-4.08.17.Presedinte Liviu Dragnea, " se arată în mesajul postat de Drulă. 

Deputatul a comentat la Antena 3 primirea acestui mesaj. 

”Nu e o comunicare oficială, e o intenție transmisă prin SMS la acea oră matinală. Ne-am obișnuit cu PSD la orice fel de manevră surpriză. E modus operandi. Dar suntem precauți și îngrijorați”, a declarat Cătălin Drulă.

Solicitarea lui Liviu Dragnea vine în contextul în care premierul Mihai Tudose a anunțat, în urmă cu câteva zile, că a cerut o sesiune extraordinară în Parlament pentru a rezolva problema ELCEN, arătând că regia trebuie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel