Liviu Dragnea: Realizarea unui consens național
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Președintele PSD, Liviu Dragnea a făcut apel la realizarea unui consens național în toate forurile decizionale ale statului. Dragnea vede Academia Română ca principala instituție responsabilă în realizarea consensului.

"Cred cu tărie că este nevoie de realizarea unui #consens naţional, nu numai la nivelul clasei politice, ci în toate forurile decizionale ale statului.
Trăim un moment istoric foarte important, care poate defini atât viitorul#României, cât şi al Europei pentru următoarea jumătatea de secol. Iar în faţa tuturor provocărilor trebuie să fim capabili să purtăm un dialog între noi, în primul rând ca români, dincolo de orice partizanat politic sau de altă culoare. 

Iată de ce consider că #Academia Română trebuie să aibă principalul rol în realizarea acestui consens. Academia Română este o formă de întruchipare a spiritualităţii naţionale şi am convigerea că la masa Academiei Române se pot aşeza şi pot discuta toţi liderii politici şi toţi decidenţii acestui stat," a scris Liviu Dragnea pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel