Liviu Dragnea, INCHISOARE cu EXECUTARE. Lucian Bolcas: Ultima sansa a lui Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Lucian Bolcaş
Lucian Bolcaş
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat cu executare. Avocatul Lucian Bolcaș a făcut o primă declarație pentru DCNews. 

Trei ani și șase luni de închisoare cu executare a primit Liviu Dragnea. 

”Este foarte greu de comentat la cald o hotărâre judecătoarească despre care am aflat numai din spațiul public. Sub această rezervă, la o primă vedere, mi se pare absolut bizat să mulți condamnați pentru abuz în serviciu au fost achitați în raport de cel care a instigat la abuz în serviciu, e vorba de Liviu Dragnea, condamnat pentru această faptă, și numai pedeapsa sa cu închisoarea a fost menținută” a spus Lucian Bolcaș, pentru DCNews, adăugând că ”există acest semn mare de întrebare care trebuie valorificat prin căile de atac”. 

Singura șansă a lui Dragnea, după sentință

Întrebat care ar fi aceste căi, Lucian Bolcaș a răspuns: ”Contestația în anulare”. ”Această cale de atac nu suspendă executarea și, în aceste condiții, executarea hotărârii e imediată” a mai precizat avocatul. 

”În peisajul socio-politic al României, pe mine, această sentință mă nemulțumește. Dl Liviu Dragnea, față de atitudinea avută până-n prezent, trebuia judecat de egalii lui, de colegii săi de partid în primul rând și, dacă este cazul, să fi fost tras la răspundere pentru ce a făcut rău, pentru ideea de social-democrație în România” a conchis Lucian Bolcaș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel