Liviu Dragnea, în bucătărie. Cum toacă ceapa fără să lăcrimeze: "Mulți nu m-au crezut". Imagini inedite. FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Liviu Dragnea a gătit preparatul preferat la el acasă. Alături de el a fost moderatoarea Realitatea Tv, Anca Alexandrescu. 

Liviu Dragnea spune că este foarte priceput în bucătărie astfel că a vrut să demonstreze tuturor ce treabă bună face. A început chiar să dea sfaturi gospodinelor despre cum poți toca ceapa fără să lăcrimezi. Dragnea spune că nimeni nu l-a crezut, însă metoda chiar funcționează. Dragnea a gătit varză călită și carne de porc. 

"Ca să toci ceapa fără să lăcrimezi trebuie să iei niște apă în gură și să o ții așa cât îți faci treaba. Mulți nu m-au crezut dar chiar funcționează și o să vă arăt acum," a spus Liviu Dragnea. 

"Nu ați folosit vreun alt truc, nu? Să fie ceapă mai slabă sau din aceea, ceapă roșie," l-a întrebat Anca Alexandrescu. 

Liviu Dragnea și-a umplut gura cu apa și pe tot parcursul "operațiunii" de tăiere a cepei a ținut respectiva apă în gură. 

2. -imagine fara descriere- (liviu-dragnea-in-bucatarie_02083900.jpg)

"E ceapă intensă. Nu-mi place să folosesc ceapă roșie la varză. E ceapă din Teleorman. Iau și eu de unde e de încredere. Am rude, prieteni, acolo. Tot ce am în bucătărie este de la oameni din Teleorman. Și porcul pe care l-am luat este tot din Teleorman. Băiatul meu cu niște prieteni a crescut niște porci," a mai spus Liviu Dragnea.

"Da' cum sunt crescuți domnule Dragnea? Ați văzut că acum sunt niște reguli stricte", a insistat Anca Alexandrescu. 

"Ce-o să ne facă, o să vină să aresteze porcul? Ce-o să ne facă? Domnul Daea a început să se europenizeze așa, nu mai este cel cu care am lucrat eu," a mai spus Liviu Dragnea, care apoi a început să mai dea detalii despre cum se face o varză călită reușită. 

Varza călită, gătită de Liviu Dragnea

"Varza când se călește, din ea mai iese sare. Te poate păcăli dacă o guști acum și să zici că e bună. Dar devine mai sărată pe parcurs. Eu la final mai pun și puțin vin în varză. O să vă fac și niște sarmale cu vin și o să vedeți diferență. Eu pun puțin vin alb, se folosește la multe mâncăruri. La varză călită pun pentru savoare. La un moment dat am exagerat puțin și am puș și șampanie în loc de vin simplu," a mai spus Liviu Dragnea. 

"N-am gătit niciodată cu spectatori. Trebuie să și vorbesc, să-ți explic,"

"Ați mâncat șorici cu Kovesi, ați tăiat porcul ăla?" l-a întrebat Anca Alexandrescu în context. 

"Eu n-am tăiat porcul ăla niciodată acolo. Erau mai mulți oameni acolo, erau și din ambasada SUA," a mai spus Liviu Dragnea.

3. -imagine fara descriere- (dragnea-in-bucatarie-2_70814600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel