Liviu Dragnea îi cere lui Victor Ponta să se sacrifice. "PSD nu trece prin momente fericite"
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 24 iun 2015, 21:04
WhatsApp
Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a mărturisit, miercuri, în emisiunea "Vorbește liber" de la TVR 1 despre sacrificiul pe care i l-a cerut premierului Victor Ponta, chiar dacă știe că-i este greu, pentru că situația din coaliție și din Guvern nu este una bună.

"Suntem într-o situație bună economic și nu avem nevoie de niciun fel de instabilitate nici guvernamentală, nici politică", a spus Liviu Dragnea, la TVR. "Am avut o discuție luni și mi-am spus punctul de vedere pe care-l repet și-l susțin. Nu este foarte simplu. Cred că are și o foarte mare reținere să fie filmat în cârje la Guvern, dar cred că ar trebui să facă asta", a precizat Liviu Dragnea.

"Era nevoie să facem un BPN al PSD și a fost o decizie firească. S-a consultat și cu mine. E bine ca cineva să conducă BPN al PSD și e bine să existe cineva acolo", a spus Liviu Dragnea despre numirea Rovanei Plumb la conducerea interimară a PSD.

Situația din PSD, tranșată, la întoarcerea lui Ponta

"PSD nu trece prin momente foarte fericite. Cât de rapid vom putea, situația în partid va trebui tranșată, în două-trei săptămâni maximum, în sensul să se întoarcă Victor Ponta acasă și să discutăm toate subiectele politice și guvernamentale. De o perioadă de timp, Guvernul a fost sub asediu. Cu toate astea, cei din Guvern ne-am cam făcut datoria", a spus Liviu Dragnea. El a precizat că nu se pune problema să-i fie cerută demisia lui Victor Ponta din PSD. "Există o stare ciudată în PSD, la nivelul organizațiilor, nu știu dacă e nemulțumire, e o stare de dezorientare, oamenii nu se simt bine când liderul nu-i în țară, are problema medicală, este pus sub acuzare, și oamenii vor în continuare să se realizare problemele guvernamentale", a precizat Liviu Dragnea.

Dezorientare și neclaritate

Coordonatorul politic al PSD a adăugat că "PSD vrea să rămână la guvernare, dar nu în orice condiții, ci când ești într-o coaliție care funcționează corect. Dar există această stare de dezorientare și neclaritate și oamenii vor să se clarifice lucrurile rapid, pentru că din septembrie partidul începe să se pregătească pentru alegerile locale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?