Liviu Dragnea a participat la ședința PNȚCD / FOTO. Codrin Ştefănescu, precizări pentru DC NEWS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook Liviu Dragnea
Foto: Facebook Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a fost prezent sâmbătă, 14 mai 2022, la ședința Biroului Național de Conducere a PNȚCD. Codrin Ştefănescu a făcut câteva precizări în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Sâmbătă, 14 mai 2022, Liviu Dragnea a participat la ședința Biroului Național de Conducere a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat. Acest lucru reiese din fotografiile postate pe Facebook de Gheorghe Dinescu, vicepreședinte PNȚCD:

„Ședința BNC (Biroul Național de conducere) al PNȚCD, Azi 14/05/2022, statutară!

La invitația domnului președinte PNȚCD, Aurelian Pavelescu, este prezent și domnul Liviu Dragnea.

Dumnezeu sa ocrotească România!“, a scris Gheorghe Dinescu pe Facebook.

În 2019, Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD, și Liviu Dragnea, pe atunci președinte PSD, au mai colaborat pentru alegerile europarlamentare. 

Codrin Ştefănescu, precizări pentru DC NEWS 

După apariţia imaginilor, dar şi a unor zvonuri conform cărora cele două partide ar putea colabora în viitor, Codrin Ştefănescu a confirmat pentru DC NEWS că Alianţa pentru Patrie este în discuţii avansate cu PNŢCD. Se caută o platformă-program pentru colaborare, a mai spus acesta. 

Partidul lui Dragnea, înființat în SECRET. Codrin Ștefănescu: S-a dat ordin ca nicăieri în țară să nu poată fi înscris. Am avut mari probleme

Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP), a explicat că partidul a fost înființat în secret, înainte ca Liviu Dragnea să iasă din inchisoare.

"Deci ce se va întâmpla cât este Dragnea deținut politic? Cu siguranță Codrin Ștefănescu și prietenii lui vor înființa acest partid și îl vor aștepta cu acest partid când iese din închisoare. Au intuit bine și atunci s-a dat un ordin ca nicăieri în țară, la niciun tribunal, să nu poată fi înscris niciun partid și atunci am avut mari probleme cu înscrierea Alianței Pentru Patrie, dar am reușit, în șase luni de zile, în secret, cu patru membri fondatori, oameni de bună calitate, cu niște avocați foarte buni, într-un alt județ, nu aici în București, să înființăm partidul.

După ce a ieșit Liviu Dragnea din închisoare ca deținut politic, am anunțat că acest partid ne aparține, că e un partid românesc 100%, nefiind finanțat de corporații, de străini, un partid de civili, un partid pentru români și pentru România, un partid care să ducă mai departe ceea ce făcusem noi înainte. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel