Liviu Ciobotariu, primele declarații după CFR Cluj - Sepsi 3-0: Ne-am pierdut moralul, ne-am pierdut încrederea
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Vezi declarațiile complete ale lui Liviu Ciobotariu după înfrângerea cu CFR Cluj.

Sepsi a fost învinsă, 0-3, de CFR Cluj și a ajuns la cinci meciuri la rând fără victorie.

După meciul de la Cluj, Liviu Ciobotariu a recunoscut că echipa se află într-o situație foarte grea.

E un rezultat greu de digerat, venit într-un moment greu al nostru. La 3-0, nu poți să mai spui că ai avut o evoluție satisfăcătoare. Scorul este mare, în ceea ce a însemnat desfășurarea partidei. Am avut o primă repriză reușită, cu posesie bună, situații de a marca, dar a venit acel minut 40 în care am primit penalty.

Le-am spus băieților să continuăm să jucăm, am avut două situații uriașe de a marca, bara lui Ștefan și ratarea lui Ștefănescu.

Este o situație apăsătoare, o situație grea. Va trebui să ieșim foarte repede de aici. E clar că ne-am pierdut moralul, ne-am pierdut încrederea. Chiar dacă încercăm să pasăm, avem multe momente în joc în care dăm dovadă de nesiguranță. Asta se vede și în rezultat.

Va trebui să remediem cât mai rapid. Eram echipa cu siguranță defensivă. Nu primeam gol. Acum, lucrurile s-au schimbat. La orice acțiune încasăm gol. Asta vine din neîncrederea jucătorilor, își pierd capul.

Este presiunea rezultatului, e cea mai importantă. Putem găsi scuze, că am întâlnit cele mai bune echipe, care se vor bate cu siguranță la titlu, dar nu e o scuză pentru noi. Dacă vrem să fim în primele șase, ar trebui să arătăm altfel”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Îi este teamă lui Liviu Ciobotariu ca va fi demis?

Liviu Ciobotariu a fost întrebat și dacă se teme că va fi demis, dar a evitat oferirea unui răspuns concret.

Asta este viața noastră, a antrenorilor. Noi încercăm să facem rezultate pozitive. Eu încerc să-mi fac munca bine. Am avut un început foarte bun, acum e clar că suntem într-o scădere.

Pe un antrenor îl țin rezultatele, asta e clar. Nu știu, trebuie să întrebați conducerea. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, încerc să redresez corabia. Asta este viața, se poate întâmpla orice. N-am niciun fel de problemă”, a fost răspunsul lui Liviu Ciobotariu, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel