LIVE SCORE IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER, meci ROMÂNIA - GERMANIA în FED CUP
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu (35 WTA) o va întâlni pe Angelique Kerber, numărul trei mondial, sâmbătă, de la ora 13:00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Germaniei din Fed Cup. Meciul dintre Irina Begu și Angelique Kerber este programat pentru sâmbătă, ora 13:00 și va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO .

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER --> 2-6, 3-6.

6-3. Germania conduce România cu 1-0, la Fed Cup.

5-3. Nemțoaica se află la un pas de a câștiga meciul.

4-3. Irina nu renunță la luptă și reduce din diferență!

4-2. Angelique Kerber mai câștigă un game, iar Irina se află în pericolul de a pierde meciul.

3-2. Irina Begu reduce din diferență după ce a câștigat un game care a durat un sfert de oră.

3-1. Kerber se distanțează în al doilea set.

2-1. Jucătoarea din Germania preia conducerea.

1-1. Kerber reușește să egaleze.

1-0. Irina Begu câștigă primul game al setului secund.

A începtul SETUL 2

2-6. Angelique Kerber câștigă primul set. Nemțoaica a condus cu 30-0, însă Irina reușit să conducă cu 40-30 pe 3 greșeli neforțate ale adversarei. În cele din urmă, Kerber a câștigat setul cu un AS.

2-5. Irina mai ia un game. Chiar dacă este greu să revină în acest set, este important ca ea să joace cât mai mult pentru a-și intra în ritm.

1-5. Irina Begu se îndreaptă cu pași repezi spre pierderea primului set. Meciul nu este însă pierdut.

1-4. Jucătoarea din Germania face un pas important spre câștigarea primului set al meciului. Kerber are niște lovituri de forehand extrem de bune.

1-3. Angelique Kerber mărește din nou diferența.

1-2. Irina Begu reduce din diferență, într-un game în care a reuști primul AS al meciului.

0-2. Nemțioacă câștigă și al doilea game.

0-1. Kerber câștigă primul game al meciului. Irina Begu a început cu o dublă greșeală.

- A început SETUL 1. Irina Begu este prima la serviciu.

- Jucătoarele se încălzesc pe teren.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu și Angelique Kerber au mai jucat împreună de câteva ori.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu și Angelique Kerber s-au întâlnit până acum de cinci ori, jucătoarea germană conducând cu 3-2. Ultima oară, cele două s-au întâlnit la 8 aprilie, în sferturile de finală ale turneului de la Charleston, unde jucătoarea germană s-a impus cu 6-2, 6-3.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Conform tragerii la sorți de vineri, Irina Begu o va întâlni pe Angelique Kerber, sâmbătă, de la ora 13:00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României și Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu a declarat că știe cum să abordeze din punct de vedere tactic întâlnirea de sâmbătă cu Angelique Kerber, mai ales că anul trecut a învins-o pe aceasta în turneul de la Roma, disputat tot pe zgură.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu a mai spus că presiunea din meciul de deschidere a întâlnirii cu Germania va fi pe umerii adversarei sale.

[citeste si]

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. "Faptul că jucăm acasă ne ajută foarte mult. Publicul a fost de fiecare dată în spatele nostru și ne-a ajutat, așa că mâine cred că presiunea va fi pe Kerber, nu pe mine", a explicat numărul 35 mondial.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. În februarie, în primul tur al competiției, România a fost învinsă de Cehia, deținătoarea trofeului, cu 3-2, tot la Cluj-Napoca, în timp ce Germania a pierdut cu 2-3 în fața Elveției, la Leipzig.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. În Fed Cup, România și Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus și Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Meciul dintre Irina Begu și Angelique Kerber este programat pentru sâmbătă, ora 13:00 și va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel