”Limbajul nu scuză mesajul”. Ioana State, reacție la piesa Erikăi Isac: Am ascultat de trei ori să înțeleg cine e de vină
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video Youtube iUmor
Captură de ecran / Foto: Video Youtube iUmor
Ioana State, actriță de stand-up comedy, a vorbit despre piesa ”Macarena” a Erikăi Isac.

„E la modă să îți dai cu părerea despre piesa Macarena-Erika Isac. 

Felicitări pentru curaj! Însă limbajul nu scuză mesajul din punctul meu de vedere, pentru că mesajul nu e coerent. Şi nu sunt vreo sensibilă, nu m-am blocat la limbaj. Doar că am ascultat de trei ori să înțeleg cine e de vină. 

Citește și: Erika Isac a înnebunit Internetul cu „Macarena”. Gelu Duminică, sociolog: Atunci când femeile au atras atenția „frumos”, societatea nu a auzit / video

E greu să empatizez, mai ales la aia cu îi dau prietenei locație live să știe unde sunt, în caz de răpire. Păi cu ce săraci umblu eu, dacă vrea să mă răpească vreunul nu îi ajunge motorina nici să mă scoată din oraș. Dar nu mă urc eu în mașină până nu știu zodie, câte găini are acasă, câte borcane cu zacuscă a făcut mă-sa și dacă a făcut pojar când era mic. Asta dacă are mașină. Ultimul avea căruță. Nu ne-am mai văzut că i-a răcit calul și nu avea cu ce să vină. 

Piesă manifest

Multi o consideră o piesă manifest, intenția e bună, dar doar într-o extremă feministă aș agrea postura femeii drept veșnica victimă și bărbatul în veșnic agresor. Și-au luat Reghe și Alexa bătaie de la Prodanca de a sunat apa în ei. Credeți că dacă își pune ambiția nu pune ea mâna pe Mirel din Măgurele?”, a transmis Ioana State, actriță de stand-up comedy, într-o postare pe Facebook.

Reamintim că Erika Isac a reușit să atragă atenția tuturor cu unul dintre cele mai puternice mesaje rostite vreodată. Cu un curaj aplaudat de majoritatea femeilor care au ascultat deja piesa "Macarena", noua piesa a Erikăi Isac, și un tupeu apreciat de bărbații care înțeleg profunzimea versurilor și mesajul puternic transmis de artistă, Erika Isac a pătruns în inimile publicului. 

”Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată. Vă iubesc, fetele mele”, a spus Erika Isac despre piesa ei.

Citește în continuare aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel