Data publicării:

Lilith intră în Fecioară. Ce provocări aduce pentru zodii până în iunie 2024

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Lilith intră în Fecioară. Ce provocări aduce pentru zodii până în iunie 2024 / Foto: Pixabay
Lilith intră în Fecioară. Ce provocări aduce pentru zodii până în iunie 2024 / Foto: Pixabay
Vezi în articol previziunile astrologice pentru tranzitul lui Lilith în semnul Fecioarei. 

Este un tranzit care provoacă foarte multe frici. De ce? Pentru că Lilith, denumită și Luna Neagră, a fost percepută precum cea care îngrozește, sperie și provoacă, iar cei care aud de ea, se confruntă cu tot felul de stări contradictorii. Cum, de altfel, se și manifestă acest punct, Lilith. Atrage obsesiv, dar și respinge. 

În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre, partea inconștientă. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele. Cu alte cuvinte, ne putem detașa astfel încât să luăm cele mai îndrăznețe decizii posibile. Ne rupem de rădăcini, de tradiție, de tot ce înseamnă apartenență. Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Acolo unde nu mai avem deloc emoții. Unde le putem controla 100%. 

Marți, 3 octombrie, Lilith intră în Fecioară, unde va sta până pe 29 iunie 2024. După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith pătrunde în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului. 

Berbec/Ascendent în Berbec

 

Lilith va tranzita Casa a șasea, a muncii și a sănătății. Astrele te invită să iei decizii îndrăznețe în aceste domenii și să faci tot posibilul să fii mai organizat. Dar și mai detașat de unele obiceiuri nepotrivite. Dacă vei reuși până în iunie 2024, vei avea destule reușite. Stai departe de conflictele și idilele cu colegii! Lilith aduce totuși obsesii legate de ordine, curățenie, disciplină. Aveți grijă la ipohondrie!

Taur/Ascendent în Taur

 

Lilith tranzitează Casa a cincea, a plăcerii. Vrea să te facă mai pretențios atunci când este vorba iubirea de sine. Sau altfel spus, te vei lăsa atras de numeroase aventuri doar pentru a-ți valida unele aspecte. Relațiile cu copiii vor fi foarte testate. Creativitatea și flerul financiar se vor îmbina în mod practic. Dar atenție la jocurile de noroc!

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel