Liiceanu rămâne fără 100.000 euro și plătește 11.600 de lei cheltuieli de judecată. Decizie definitivă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Gabriel Liiceanu a pierdut procesul intentat lui Ionuț Cristache, în care cerea despăgubiri de 100.000 de euro, după ce jurnalistul TVR a pus în discuție opera filozofului și moralitatea acestuia. Decizia instanței de apel este definitivă.

Patronul fostei Edituri Politice, privatizată după 1989 sub numele Humanitas, i-a cerut daune de o sută de mii de euro lui Ionuț Cristache și a pierdut, deși îl adusese ca martor chiar pe Andrei Pleșu. Liiceanu a făcut apel, iar astăzi instanța a dat decizia definitivă: nu doar că i se refuză pretențiile, dar Liiceanu mai are de achitat 11.600 de lei cheltuieli de judecată. Ionuț Cristache a anunțat pe pagina sa de Facebook victoria în procesul cu Liiceanu:

”Dupa ce ieri l-a pierdut pe Vladutz, azi Filosoful Gabriel Liiceanu a pierdut definitiv procesul cu mine! A pierdut in prima instanta, apelul i-a fost respins! E si bun de plata! Are sa-mi achite cheltuieli de judecata de 11.600 de lei! Domnu’ filosof, scoateti banii!!!!!! P.S pentru servicii specializate in filosofi apelati cu incredere la domnul Av. Mihai Mustaciosu!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel