Urmărește emisiunea live
Liga I cu spectatori în tribune. Adrian Streinu Cercel, ANUNŢUL MOMENTULUI pentru microbişti
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dr. Adrian Streinu Cercel a făcut anunţul aşteptat de miile de microbişti din România cu privire la reluarea campionatului de fotbal din România şi la revenirea suporterilor pe stadion. 

„Nu-i a bună... E prematur să se ia în calcul o astfel de variantă. Trebuie făcută o culegere de date solidă, să vedem exact care este situația. Sigur, nimic nu e exclus, dar reluarea activităților sportive cu spectatori este un proces de durată, în opinia mea. Contează foarte mult coeficientul de transmitere a virusului. Dacă este slab, se poate discuta despre anumite relaxări în acea zonă. După parerea mea, nu veți vedea prea curând meciuri cu zeci de mii de oameni în tribune!", a declarat dr. Adrian Streinu Cercel pentru Prosport. 

Soluţii pentru înlocuirea suporterilor

"Trebuie văzut modul de răspândire a virusului, să nu existe focare, e un scenariu complex. Au fost două date cu potențial ridicat, sărbătorile de Paște și 1 mai, și ele au venit deja cu un grad mai ridicat de cazuri. Abia după ce vom avea datele complete vom putea lua anumite decizii.

Nu cunosc datele de la meciul de care spuneți dumneavoastră că a fost considerat o bombă epidemiologică (n.r. Atalanta – Valencia din Liga Campionilor), dar stiu că în Coreea de Sud au pus păpuși de plastic sau de carton pe scaunele spectatorilor", a mai spus managerul Institutului Matei Balş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel