Liga 1. Care este echipa ideală a etapei a 28-a
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. 

Iată cum arată echipa ideală a etapei  a 28-a, potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal:

PORTAR

Marian Aioani (Chindia / 21 de ani) - Portarul târgoviştean şi-a trecut în cont un nou meci fără gol încasat. Prestaţiile sale din acest sezon confirmă că este unul dintre cei mai buni din campionatul României.

FUNDAŞI

Gabriel Tamaş (FC Voluntari / 37 de ani) - Venirea experimentatului fundaş a schimbat total jocul defensiv al ilfovenilor. Prinde pentru a doua  rundă la rând echipa etapei.

Iulian Cristea (FCSB / 26 de ani) - A fost ca un zid în faţa adversarilor. Bucureştenii au bifat al 16 joc fără gol încasat, un rol decisiv în această performanţă avându-l fundaşul ajuns la 150 de meciuri în Liga 1.

Nikolaos Baxevanos (Poli Iaşi / 21 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. A făcut unul dintre cele mai bune meciuri în tricoul grupării ieşene.

MIJLOCAŞI

Ion Gheorghe (FC Voluntari / 21 de ani) - A înscris al cincelea gol în ediţia curentă, în care mai are în cont şi două pase decisive. A ajuns la 102 jocuri disputate în principala competiţie internă.

Enriko Papa (FC Botoşani / 28 de ani) - A controlat centrul terenului, unde a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. A marcat pentru a doua oară în acest sezon.

Dan Nistor (Universitatea Craiova / 32 de ani) - A deschis drumul oltenilor spre o nouă victorie. A ajuns la 29 de goluri marcate în 11 sezoane pe prima scenă.

Darius Olaru (FCSB / 23 de ani) - A crescut fantastic din punct de vedere calitativ, pasele şi finalizările sale transformându-l în unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga 1.

ATACANŢI

Andrias Calcan (Poli Iaşi / 26 de ani) - A fost principalul pericol pentru poarta dinamoviştilor. A pasat decisiv la golul marcat de ieşeni.

Mattia Montini (Astra / 29 de ani) - A marcat golul graţie căruia giurgiuvenii au rămas cu şanse reale în lupta pentru un loc în play-off. Intrarea sa pe teren în repriza secundă a crescut forţa ofensivă a Astrei.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - Cu un gol şi o pasă decisivă, decarul roş-albaştrilor prinde pentru a 10-a oară echipa etapei, fiind lider şi la acest capitol.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 46 de ani) - Bucureştenii s-au impus categoric în duelul dintre primele două clasate. A fost al 13-lea succes din acest sezon reuşit de roş-albaştri la cel puţin două goluri diferenţă, transmite LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel