Lidia Fecioru, afirmație surprinzătoare: Lipsa bucuriei duce la diabet zaharat
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 03 Martie 2018, 20:29
WhatsApp
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru a povestit, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, despre emoțiile negative care ne pot îmbolnăvi.

„Dacă ne uităm la frică, neîncrederea, gelozia este legată de ficat, pancreas și suprarenale. Rinichii au partea cu neîncrederea. Lipsa bucuriei duce la diabet zaharat. Frica de a scăpa o situație de sub control, frica de reproș duc la blocarea intestinului gros, de aici apar foarte multe probleme, hemoroizi, constipație, pentru că iubești și urăști.  Răzbunarea, anxietatea, depresia, neîncrederea în ceilalți, neîndeplinirea planurilor pot duce la probleme cu stomacul”, a declarat, sâmbătă seară, Lidia Fecioru.

De asemenea, a spus că tristețea ”are după ea un of nespus”, afectând plâmânii, respirația, glanda tiroidă, inima și plămânii.  

[citeste si]

Cum ne putem feri de astfel de emoții?

„Trebuie să știm ce vrem de la viață, cât ne putem ține de o situație sau alta. Să fim sinceri cu noi. (...) Dacă am făcut o prostie, să ne-o asumăm. Oamenii trebuie să-și facă ordine în suflet, nu trăi să fii pe placul cuiva”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?