Lidia Buble, implicată într-un accident rutier în Capitală
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Lidia Buble, implicată într-un accident rutier în Capitală / Foto: Facebook Lidia Buble
Lidia Buble, implicată într-un accident rutier în Capitală / Foto: Facebook Lidia Buble
Lidia Buble ar fi fost implicată într-un accident rutier în Capitală.

Lidia Buble ar fi fost implicată într-un accident rutier, potrivit unor surse citate de Realitatea.net. Ieri, 21 septembrie, la Biroul Accidente Ușoare s-ar fi prezentat un bărbat care a declarat că, la aceeași dată, în calitate de conducător auto, a fost implicat într-un accident de circulație, în municipiul București, strada Virgil Madgearu, sector 1.

A doua zi, pe 22 septembrie, la sediul Biroului Accidente Ușoare, s-a prezentat și celălalt conducător auto implicat, Buble Lidia, care la data de 21.09.2022, ora 12.15, la intersecția str. V. Madgearu- bd. N. Caramfil, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către dreapta, intrând în coliziune cu un auto, condus de către un bărbat, potrivit unor surse.

Testare etilotest a fost negativă pentru ambii conducători auto. Accidentul ar fi fost soluționat prin întorcmirea unui proces-verbal de sancționare, numitei Buble Lidia.

Lidia Buble riscă închisoare, dar nu pare afectată

Artista a fost trimisă în judectă de DIICOT după ce a dat mită unor polițiști în trafic. S-a aflat chiar și sub control judiciar și era nevoită să-și anunțe orice plecare din oraș. Dosarul se judecă deja, dar avocații cer pe bandă amânari.

Cu toate că riscă până la 7 ani de închisoare, vedeta nu pare afectată de problemele cu lege și este convinsă că probabil va scăpa cu o amendă. Sursele VoxBiz.ro spun că s-a ajuns în acest punct pentru că nu a vrut să încheie o înțelegere cu procurorii și să dea o declarație împotriva prietenului pe care l-a sunat în acea seară și care se afla sub urmărirea DIICOT.

Potrivit Agerpres, faptele s-au petrecut în februarie 2021, în toiul nopții, când erau restricții de circulație. Lidia Buble a fost oprită în București de cei doi polițiști, care au constatat că artista nu avea declarație pe proprie răspundere. Pentru a nu fi amendată și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, polișțiștii i-au cerut mită, iar cântăreața le-ar fi dat 900 de lei, după ce în prealabil s-a sfătuit la telefon cu un alt inculpat din dosar, care a îndemnat-o să le dea bani agenților. Vezi mai mult AICI.

Lidia Buble: Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică de Dumnezeu. Când ai credință, ești un om bun

Lidia Buble a dezvăluit ce fel de soț își dorește. Întrebată ce spun părinții ei despre cum ar trebui să fie soțul ei, Lidia Buble a oferit următorul răspuns: „De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată.”

„Noi suntem creația lui Dumnezeu. Toți suntem frumoși, dar cred că putem să fim și mai frumoși când lucrăm la sufletele noastre. Frumusețea exterioară este trecătoare. Mereu o să aleg interiorul, pentru că e cel care rămâne”, a mai zis Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

„Sunt foarte mulțumită de omul Lidia Buble. Sunt mândră de mine că am reușit să mă mențin cu principii sănătoase de viață și că sunt o luptătoare”, a mai spus artista. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel