Lidia Buble a început să plângă atunci când a văzut ce are de mâncat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lidia Buble a început să plângă în momentul în care a văzut ce are de mâncat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

12 celebrități din România au lăsat confortul de acasă pentru a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu. La sosirea în Republica Dominicană, concurenții au fost întâmpinați cu o cină festivă. Pe masă, bucatele pregătite nu au fost deloc apetisante: frigărui de insecte, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar.

„Ne este groază prin ce veți trece!”, a spus Cabral, în timp ce Adela Popescu a adăugat: „Cumva, trebuie să treceți prin asta împreună sau fiecare pe cont propriu!”

Lidia Buble a început să plângă atunci când a văzut ce are de mâncat: tarantulă la grătar. 

2. -imagine fara descriere- (tarantula_la_gratar_15851700.jpg)

La rândul lui, Giani Kiriță a primit ochi de pește: „Mi-am dat cu paharul de apă în ochi, să-mi revin, să nu vomit… Nu știu, a fost ceva rău”.

Tania Popa a trebuit să mănânce frigărui de insectă. După o reacție înfricoșată și dezgustată în același timp, a dus provocarea până la cap.

Tot efortul pe care-l depun concurenții pentru a ajunge cât mai departe în competiție și cât mai aproape de titlul de Regele sau Regina Junglei este de admirat pentru Cabral. ”Când oamenii văd prin ce trec concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! apare rapid prima întrebare: cum i-ați convins să participe?! Pentru că de la primul cadru și până la ultimul… pare că e prea mult. Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva. Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat...”, a spus acesta.

Adela Popescu crede că motivația de a se elibera de toate fobiile și anxietățile este cea care-i invită pe concurenți într-o asemenea provocare. ”În acest show concurenții sunt supuși la o serie de probe foarte complicate. Chiar dacă la prima mână îți vine să spui ”Doamne, de ce fac oamenii ăștia așa ceva? Ce câștigă ei?”, îți dai seama că motivația internă, cea prin care tu îți dorești să fii un om mai bun, un om eliberat de toate fobiile și anxietățile pe care le ai, acest premiu este cel mai mare dintre toate. Cele 12 celebrități au înțeles asta. Sunt în plină admirație în ceea ce îi privește, nu știu dacă aș fi în stare să fac ce fac ei”, a declarat Adela Popescu.  

Iată lista completă a celor 12 concurenţi ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:

 Lidia Buble (cântăreaţă),
 Anisia Gafton (comediant, devenită cunoscută după apariţia la Romanii au talent),
 Tania Popa (actriţă),
 RUXI (creator de conţinut),
 Mara Bănică (jurnalist),
 Bia Khalifa (cântăreaţă),
 Giani Kiriţă (fotbalist),
 Paul Diaconescu (actor),
 Cristi Mitrea (luptător MMA),
 Alex Bogdan (actor),
 Răzvan Botezatu (influencer, fost prezentator de emisiuni la Antena Stars)
 Cornel Palade (actor comediant).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel