Data actualizării:
Data publicării:

Liderii PSD Argeș, chef în timpul războiului, cu muzică rusească

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Fotografie creată de Chan Walrus, de la Pexels
Fotografie creată de Chan Walrus, de la Pexels
Liderii PSD Argeș au sărbătorit, serile trecute, la un restaurant, în timp ce întreaga lume era preocupată de războiul pornit de Rusia lui Putin. 

În timp ce războiul lui Vladimir Putin în Ucraina devenea realitate și unii oameni, printre care și politicieni, începeau să se implice în diferite acțiuni de solidaritate, liderii PSD Argeș țineau un chef. 

"Crema" PSD Argeș a petrecut cu lăutari și a golit pahare la Rociu și Călinești. Printre participanți s-au numărat vicepreședintele de Consiliu Județean Adrian Bughiu, deputata Simona Bucura Oprescu și primarul comunei Călinești, Mihai Georgescu. 

Condițiile impuse de starea de alertă, inclusiv gradul de ocupare al unui local, nu au fost respectate, scrie ziarulprofit.ro.

"Glumeau. A fost veselie de ziceai că nu au auzit de război", a povestit unul dintre ospătari pentru sursa citată. "De știut, știau, mai ales că glumeau și unii chiar îl apreciau pe Putin. La un moment dat, spunea cineva că sărbătoresc invazia Ucrainei. Da, glumeau, dar nu faci glume de-astea în situația asta.", a mai spus ospătarul.

Un ziarist prezent de asemenea la chef a vrut să dea o dedicație PSD, dar nu a avut bani să plătească lăutarul, susține ospătarul: "S-a scotocit prin buzunar și… nu avea bani. Apoi a mers la un nene care șchiopăta și a cerut niște bani. A luat banii și i-a dat lăutarului sa îi cânte deputatei și domnului de la Consiliu Județean."

Dimineață, după cele întâmplate, pe pagina de Facebook a PSD Argeș a apărut un mesaj de solidaritate.

"În timp ce unii politicieni au înțeles că #solidaritatea cu #Ucraina trebuie manifestată de la tastatură, o echipă de tineri voluntari ai organizației noastre au plecat cu două transporturi de alimente, resurse pentru igienă și medicamente, încă de vineri, în Vama Siret, acolo unde vor rămâne atât cât va fi nevoie, pentru a da o mână de ajutor. Printre ei este și un vorbitor de limbă rusă. Mulțumim tuturor colegilor și prietenilor care au donat cele necesare pentru această acțiune! #Argeșul nu rămâne indiferent! Revenim cu vești. Dumnezeu să ne aibă în pază pe noi toți!", arăta mesajul PSD Argeș, publicat în dimineața zilei de 26 februarie a.c.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel