Lider de sindicat la Nokia: Trebuie să fiu mulţumit de negocieri, am obţinut maximum în condiţiile actuale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
nokia-jucu
nokia-jucu

Liderii sindicali de la Nokia spun că rezultatul negocierilor cu reprezentanţii companiei pentru pachetul de asistenţă socială pentru angajaţii ce vor fi disponibilizaţi "a fost maximum" ce se putea obţine şi că, pe lângă salarii compensatorii, angajaţii vor primi câte un smartphone produs la Jucu.

Liderul Sindicatului "Nokia Metal", Valentin Ilcaş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în cadrul negocierilor purtate timp de o lună de sindicate cu reprezentanţii Nokia s-a ţinut cont şi de contextul economic internaţional, de criza economică şi de dificultăţile companiei finlandeze, informează Mediafax.

"Discuţiile avute de sindicatele de la fabrica Nokia din Jucu cu conducerea Nokia, legat de pachetul compensator pe care îl vor primi colegii noştri, au durat o lună. Trebuie să fiu mulţumit de acest rezultat, a fost maximum ce am putut obţine în condiţiile socio-economice actuale. S-a ţinut cont şi de situaţia numită criză economică şi de dificultăţile companiei Nokia, de recesiune şi de contextul internaţional. E cel mai avantajos pachet pe care l-am putut obţine", a spus Ilcaş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel