Licitație pentru Radu Drăgușin. Italienii de la Genoa au stabilit prețul de pornire pentru noua senzație a fotbalului românesc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Drăgușin. Foto: Radu Drăgușin @OfficialFacebook @FRF
Radu Drăgușin. Foto: Radu Drăgușin @OfficialFacebook @FRF
Radu Drăgușin (21 de ani) are evoluții foarte apreciate la Genoa, motiv pentru care ar fi intra pe lista mai multor cluburi mari din Europa.

Luna trecută, impresarul său, Florin Manea, anunța că "Grifonii" nu îl vor ceda decât în schimbul a 30-40 de milioane de euro. Însă, la aproximativ două săptămâni distanță, agentul a fost contrazis de jurnaliștii italieni, scrie Digi Sport.

Conform presei italiene, în cazul în care va exista interes concret pentru Drăgușin la vară, Genoa va cere o sumă de cel puțin 10 milioane de euro în schimbul apărătorului. Chiar și așa, suma este una impresionantă pentru un fotbalist român. 

3 goluri în 31 de meciuri a adunat Radu Drăgușin la Genoa în Serie B în acest sezon. Radu Drăgușin este cel mai valoros român din Serie B.

Conform actualizării făcute luna trecută de site-ul de specialitate Transfermarkt, Drăgușin valorează acum 5 milioane de euro.

Astfel, fostul fotbalist al lui Juventus este acum cel mai bine cotat român din al doilea eșalon italian, la egalitate cu Olimpiu Moruțan de la Pisa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel