Liberali tatonează terenul pentru o înțelegere cu PDL
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
liberali
liberali

Ultimatumul dat liberalilor de premeirul Victor Ponta, i-au determinat pe aceștia să se reorienteze în vederea unei alianțe cu PDL. Potrivit unor surse din PNL, în timp ce Crin Antonescu a mers la Guvern pentru o negociere cu  Victor Ponta, câțiva  liberali s-au întâlnit cu oamenii lui Vasile Blaga, relatează enational.ro.

În cadrul Biroului Politic Național al PNL, una dintre temele dezbătute au fost chiar  ieșirea de la guvernare, scrie pesurse.ro. ”Rămânerea la guvernare constituie un mare dezavantaj competitional pentru PNL, că avem riscul major să ne ostilizăm electoratul nostru liberal și că în alegerile de anul viitor, chiar și în cele prezidențiale, să fie cantitate neglijabilă. (…) Acum se vede că PNL a devenit o anexa a PSD la Guvernare – lucrurile bune aparțin lui Ponta și cele rele dumneavoastră”, a afirmat potrivit pesurse.ro vicepreședintele PNL Norica Nicolai.

De asemenea, mai milți lideri liberali au afirmat că  PSD joacă strâmb. ”Nu trebuie să ne amăgim. PSD și-a dat mâna cu Băsescu. Lucrul s-a întâmplat și structurile respective se întorc împotriva noastră. PSD va face tot ce e posibil să câștige ei președinția și fac presiune și asupra oamenilor noștri pentru că ei au toate resursele”, a sustinut senatorul PNL Dorin Ursărescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel