Leticia Calderon, actrița care a dat viață personajului "Esmeralda", iubește din nou la 55 de ani
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Dragostea nu pare să aibă vârstă!

După două căsnicii eșuate, Lety Calderón a găsit din nou dragostea. Celebra actriță, cunoscută pentru rolul din „Esmeralda”, a făcut primele declarații despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Actrița Leticia Calderón a dezvăluit recent că se află într-o relație nouă și că se simte "îndrăgostită și fericită" la vârsta de 55 de ani. Cu toate acestea, pare că dragostea nu a cuprins-o doar pe ea, ci și pe fiul ei, Carlo, care a împlinit 19 ani pe 19 februarie 2024. Aceasta spune că adolescentul este fericit, deși încă nu a avut ocazia să o întâlnească pe tânăra care ar putea să-i fie noră.

"Mi-a spus că iese cu o prietenă, că o iubește, că o place foarte mult, că se simt foarte bine împreună. Îl văd fericit, mulțumit și îi respect timpul, voi aștepta până când va dori să mi-o prezinte și să o aducă acasă și așa mai departe", a declarat actrița în emisiunea Sale el Sol, potrivit Univision.

Îndrăgostită din nou

În ceea ce privește viața sa amoroasă, Lety Calderón a preferat să rămână discretă în privința detaliilor despre noul său partener. Cu toate acestea, actrița a mărturisit că relația lor nu a fost încă oficializată. "Sunt îndrăgostită, sunt fericită, fără să oficializez lucrurile sută la sută, cred că trebuie să te bucuri de fiecare zi. Mă văd cu cineva, dar momentan nu este nimic oficial. Sunt fericită că mă distrez, mă simt bine, trăiesc clipa", a spus ea.

Leticia Calderón a fost căsătorită anterior cu Marco Lopez între anii 1997- 1999 și cu avocatul Juan Collado în perioada 2002- 2010.

Mariaj traumatizant

Povestea de iubire dintre Lety Calderón și avocatul Juan Collado, care a reprezentat-o în procesul de divorț cu primul său soț și este tatăl celor doi copii ai săi, s-a încheiat nu tocmai plăcut pentru actriță. De-a lungul relației lor, Lety a trecut prin momente dificile. Unul dintre aceste momente a fost la nașterea primului lor copil, Luciano, care a venit pe lume în 2004, după numeroase tratamente. La scurt timp după naștere, Luciano a fost diagnosticat cu Sindromul Down.

La doar trei luni distanță de la nașterea lui Luciano, actrița a rămas din nou însărcinată. În februarie 2005, cuplul Leticia Calderon – Juan Collado își întâmpina cel de-al doilea copil, Carlo. Totuși, în 2007, la scurt timp după ce au devenit părinți pentru a doua oară, tatăl copiilor a părăsit-o pentru o colegă de breaslă, actrița Yadhira Carillo. Presa mexicană a relatat, la acea vreme, că Juan Collado și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat din cămin în timp ce Leticia Calderon era în spital pentru o intervenție chirurgicală la genunchi. Actrița a fost devastată și a suferit profund în urma eșecului celui de-al doilea mariaj, iar pentru mai bine de doi ani a fost în depresie și a dispărut complet din lumina reflectoarelor după ce a refuzat mai multe contracte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel