Lenjeria de pat va mirosi frumos ca la hotel: trucurile cameristelor au fost dezvăluite
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Lenjeria de pat va mirosi frumos ca la hotel, trucurile cameristelor au fost dezvăluite. Sursa foto: freepik.com
Lenjeria de pat va mirosi frumos ca la hotel, trucurile cameristelor au fost dezvăluite. Sursa foto: freepik.com
Într-adevăr, cameristele folosesc o serie de trucuri simple, dar eficiente, pentru a se asigura că lenjeria de pat este perfect curată și miroase bine.

Un astfel de efect poate fi obținut acasă. Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le urmezi, dacă vrei ca lenjeria de pe pat să miroasă frumos mai mult timp.

Utilizarea înălbitorului pentru lenjeria albă. Adăugarea de înălbitor în rezervorul mașinii de spălat te poate ajuta să scapi de petele galbene de pe cearșafurile albe.

Toarnă acest produs în apă și parchetul va străluci câteva luni 

Schimbă lenjeria de pat în mod regulat. Chiar dacă pare curată, lenjeria poate adăposti diferiți germeni și bacterii. Prin urmare, este important să schimbi lenjeria de pat în mod regulat pentru a o păstra curată și proaspătă.

Folosirea detergenților speciali. Există detergenți speciali pentru spălarea lenjeriei de pat care ajută la păstrarea culorii și formei acesteia. În plus, îi conferă un miros plăcut.

Cum se folosesc șosetele vechi? Vei regreta că le-ai aruncat înainte

Dar cel mai important este să ai grijă de lenjerie în mod corespunzător și să o păstrezi curată și proaspătă. Spălarea regulată și depozitarea într-un loc uscat și răcoros  ajută la menținerea lenjeriei de pat în stare perfectă.

 

Vezi și: Curăță perfect cuptorul cu microunde. Cinci trucuri eficiente

 

Cuptorul cu microunde este o necesitate în bucătărie! Folosit des, cuptorul cu microunde acumulează murdărie și reziduuri alimentare. Iată câteva sfaturi ingenioase pentru a-l curăța ușor și în cel mai scurt timp.   

Odată cu acumularea de murdărie și reziduuri alimentare, bacteriile proliferează în cuptorul cu microunde. Din fericire, există mai multe metode pentru a curăța corect cuptorul cu microunde.

Un cuptor cu microunde curat funcționează mai bine și consumă mai puțină energie. Descoperă soluțiile noastre pentru a curăța temeinic interiorul și exteriorul cuptorului cu microunde.

Chiar și prosoapele vechi vor deveni moi. Cel mai eficient truc a fost dezvăluit

1. Prosoape de hârtie umede. Pune un prosop de hârtie umed într-un castron în cuptorul cu microunde. Apoi pornește cuptorul cu microunde pentru 5 minute. Această soluție este super eficientă! Datorită aburului degajat, murdăria, stropii și urmele de grăsime vor fi înmuiate și se vor desprinde ușor.

2. Lichid de spălat vase. Curăță cuptorul cu microunde cu apă și detergent de vase. Această metodă este la fel de eficientă pentru curățarea diferitelor suprafețe, chiar și pentru cuptorul cu microunde! 

Într-un castron, amestecă apă caldă și o linguriță de lichid de vase. Pune soluția în cuptorul cu microunde. Pornește dispozitivul pentru un minut la putere mare. Scoate castronul și cu un burete șterge interiorul cuptorului cu microunde.  

Scurgerea din bucătărie este înfundată? Trei ingrediente din cămară pot rezolva problema

3. Bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este un mare aliat pentru treburile casnice! Datorită acțiunii sale abrazive, este capabil să îndepărteze cele mai încăpățânate pete.

Pregătește o pastă din 3 părți bicarbonat de sodiu cu 1 parte apă. Întinde pasta obținută pe pereții cuptorului cu microunde. Lasă să acționeze 5 minute. Ștergeți cu un burete sau o cârpă umedă. Poți repeta procesul până când vei obține rezultatul dorit.  

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel