Legendarii SMOKIE cântă “Living Next Door to Alice” la "ÎnTrecerea anilor "
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Smokie
Smokie

Mircea Radu prezintă în această sâmbătă o bătălie epocală, între anii ‘60 şi cei care le-au urmat îndeaproape, anii ‘70.

"Sunt adevărate legende ale muzicii din ultima jumătate de veac. Au pornit la drum dintr-un oraş din nordul Angliei, pentru a cuceri întreaga planetă. Acum sunt invitaţii speciali ai lui Mircea Radu la ÎnTrecerea anilor! Hitul pe care-l vor cânta în minutele următoare - “Living Next Door to Alice” - s-a vândut, singur, în peste 10 milioane de exemplare. La ÎnTrecerea anilor, legendarii SMOKIE vor cânta şi „I’ll Meet You At Midnight”.", se arată într-un comunicat al TVR

"După o legendă a anilor ‘70, urmează una a anilor ‘60. Mai precis, Rolling Stones. Deşi ne-am fi dorit să fi venit la ÎnTrecerea anilor, Mick Jagger şi compania nu vor ajunge în platou; telespectatorii vor asculta o piesă-simbol a trupei, “Satisfaction”, cântată de Eduard Cârcotă.", se mai arată în comunicat

Actorul Alexandru Lulescu se alătură echipei ÎnTrecerea anilor până la finalul sezonului în calitate de comic al emisiunii, înlocuindu-l pe Bogdan Talaşman.

“The Loco-motion” este o piesă care, pentru mulţi dintre noi, e sinonimă cu Kylie Minogue. Mai puţini sunt cei care ştiu că varianta iniţială a fost lansată cu 26 de ani înainte de a fi preluată de frumoasa australiancă. Solista care o interpreta în 1962 era tot micuţă (de aici avea porecla „Little Eva”), dar la ÎnTrecerea anilor, telespectatorii o vor asculta în varianta Alexa.

Mircea Neacşa este cel care va reaminti telespectatorilor de fenomenul de la TVR numit „Teleenciclopedia”. Momentul muzical pentru pian şi orchestră compus de Nicolae Kirculescu, interpretat de Orchestra Radiodifuziunii Române, sub bagheta lui Iosif Conta şi avându-l ca solist pe Dan Grigore, încă student atunci, a fost cea mai bună alegere pentru genericul emisiunii.

Sonny Bono a compus într-o singură noapte melodia „I’ve Got You, Babe” pentru soţia sa, Cher. El a fost inspirat de popularitatea pe care termenul „babe” începea să îl aibă în vocabularul americanilor. Eduard Petru şi Adriana Drăguţ vor asigura un cover al cunoscutei şi iubitei melodii „I’ve Got You, Babe”. Folkul anilor ’70 este adus în atenţia publicului de Mircea Vintilă şi piesa „Pământul deocamdată”.

Mircea Radu aduce la TVR1 în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, toate evenimentele importante din anii ´50, ´60, ´70, ´80, ´90 şi 2000, împreună cu muzica şi obiceiurile acelor ani. În fiecare episod al emisiunii ÎnTrecerea anilor se confruntă două echipe ce reprezintă două decenii diferite, conduse de câte un căpitan. Veţi regăsi invitaţi speciali, importanţi sportivi şi artişti din ţară şi străinătate, care vor „juca” în tabăra decadei pe care o reprezintă. Printre invitaţii primului sezon al emisiunii s-au aflat Demis Roussos, Kaoma, Tony Dallara, Rednex, Francesco Napoli, Pussycat, Mike Pender, The Equals, Vaya con Dios, Gibson Brothers, In-Grid, Samatha Fox, Ottawan şi No Mercy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel