LIVE pe Facebook la volan, LEGE? Diniță: Hai să fim serioși, e o tâmpenie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Legea "live pe Facebook" nu va fi niciodată adoptată. Lucian Diniță, fostul șef al Poliției Rutiere, a explicat motivul.

 Legea "live pe Facebook" se pare că nu va ajunge niciodată realitate. Proiectul depus de PMP este sortit pieirii, deși intenția de a lua măsuri drastice în privința celor care fac live pe Facebook, punând în pericol viața lor și a altor participanți la trafic, a fost salutată și promovată de mass-media și nu numai.

"E o tâmpenie"

Lucian Diniță, fostul șef al Poliției Rutiere, a explicat că, dincolo de ambițiile politice, există o problemă care face ca o astfel de lege să nu poată fi aplicată. Mai exact, oamenii legii nu pot proba o astfel de faptă. "Nu ai cum să o probezi, nu ai cum să o combați. M-au întrebat și pe mine. Și i-au întrebat și eu "cum o blocați?" Blochezi Facebook-ul celui care face live când e în trafic? Cum se poate face? Hai să fim serioși. E o tâmpenie. Problema e alta. Vă aduceți aminte de cei care se pozau și filmau pe Facebook când mergeau cu 200 de kilometri la oră, cu 300 de kilometri la oră? Alea erau fake-uri. Eu i-am depistat și apoi au dispărut după ce am spus că sunt făcute pe calculator. La prostii suntem în centrul Europei, nu la coada Europei", a declarat Lucian Diniță pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel