Urmărește emisiunea live
Legat în lanţuri, chiar de unchiul lui. Drama unui băiat de 12 ani, din China
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
copil legat in lanturi
copil legat in lanturi

Un băieţel de doar 12 ani, din China, a fost găsit în lanţuri, alături de un câine. Şi, dacă imaginea copilului legat nu ar fi fost suficient de şocantă, autorităţile au mai descoperit un amănunt incredibil: chinurile copilului durau de mai bine de doi ani. Cine se face vinovat de această cruzime? Chiar unchiul băiatului, care-şi justifică gestul, senin, prin aceea că micuţul este bolnav psihic.

Cai Changqing, din satul Erlongshan, din Harbin, regiune aflată în nord-estul Chinei, în provincia Heilongjiang, a fost ţinut în lanţuri, mai bine de doi ani, într-o baracă din apropierea casei unchiului său, scrie Daily Mail.

"Copilul nu poate vorbi. Iniţial, părinţii lui au crezut că o să vorbească mai târziu, dar, ulterior, au aflat că suferă de tulburări psihice", spune unchiul băiatului, Cai Quan. Mai mult, spune bărbatul, dacă nu este legat, copilul fuge.

În 2009, rămas nesupravegheat, băiatul a reuşit să fugă în oraş, unde a fost lovit de o dubiţă. În urma accidentului, copilul a suferit răni grave. Băiatul a ajuns în grija unchiului său după ce mama lui a murit, iar tatăl, rănit grav într-un accident, a rămas paralizat.

În urma accidentului, Cai Quan spune că a decis să-şi lege nepotul cu un lanţ de aproape 5 metri.

Drama băiatului a readus în prim plan alte cazuri de cruzime faţă de copii, în China. În decembrie 2010, un alt caz a şocat întreaga lume. Atunci, gemenele Luqin Li şi Li Shuangqin, de 12 ani, au fost găsite ţinute în lanţuri chiar de tatăl lor, care se temea că s-ar putea lovi. Chinurile fetelor au durat mai bine de 10 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel