Urmărește emisiunea live
Lecțiile lui Jupiter retrograd. Cinci întrebări care te ajută să afli ce vrei cu adevărat
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Având în vedere că suntem în perioada lui Mercur retrograd, probabil că revin în fața ta și alte decizii luate în trecut, iar lucrurile sunt îngreunate sau cel puțin în „slow motion” și din cauza celorlalte planete retrograde.

Suntem într-o perioadă în care nu numai Mercur este retrograd, ci și Saturn, Jupiter și Neptun. Și Marte se pregătește să retrogradeze. Nu este de mirare că totul se mișcă mai încet, iar noi ne reevaluăm deciziile. 

Așadar, ți se întâmplă uneori să spui că dorești ceva, să afirmi că ai vrea să schimbi, dar să nu reușești orice ar fi? Sunt persoane care vor cu disperare ceva, însă nu le iese deloc. Te-ai gândit că s-ar putea să opui chiar tu însuți/însăți rezistență, acolo, în subconștientul tău? Că îți este teamă să ieși din zona de confort? Că poate că asta se întâmplă tocmai pentru că acolo, înăuntrul tău, habar nu ai ce dorești cu adevărat?

Iată cinci întrebări salvatoare care te vor face să înțelegi mai bine ce anume îți dorești cu adevărat. 

1. De ce vreau asta?

news.happifyhealth.com îl citează pe filosoful german, Friedrich Nietzche, care spusese cam așa: cel care are la îndemână un „de ce”, poată să îndure orice fel de „cum”. Adică în momentul în care îți cunoști cu adevărat motivele pentru care acționezi într-un anumit mod, vei putea să suporți orice mijloace pentru a obține ceea ce îți dorești. Așa că cel mai bine ar fi să te gândești serios la motivele pentru care îți dorești acel „ceva”, un job, o casă, o familie, o relație, mai mulți bani și așa mai departe. Poate că vocea care își dorește nu este a ta, ci a cuiva din familie, a unui program întipărit din societate. 

Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel