Lăzăroiu: Ponta nu-i mai poate garanta lui Crin președinția. Ar risca Dragnea?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lazaroiu1
lazaroiu1

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu se întreabă ironic, pe Facebook, dacă secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, și-ar asuma riscul să devină un "capăt de pod" pentru Crin Antonescu, în cazul în care USL l-ar susține pentru funcția de premier, având în vedere că premierul Victor Ponta nu îi mai poate asigura președinția țării liderului liberal.

Președintele PNL Crin Antonescu candidează în Teleorman pentru că a înțeles că are nevoie de "două capete de pod în PSD", a scris, duminică, pe pagina sa de socializare, Sebastian Lăzăroiu. Consilierul prezidențial consideră că unul, cel reprezentat de Victor Ponta, "s-a cam surpat", mai ales că premierul "e prea ezitant când vine vorba de partenerii internaționali".

"De fapt, Crin Antonescu a înțeles că are nevoie de două capete de pod în PSD. În caz că se năruie unul, să se sprijine pe celălalt. Cum Ponta s-a cam surpat, ar mai fi Dragnea. E clar că Ponta nu îi mai poate garanta lui Crin presedinția țării. Nu e suficient de determinat, e prea ezitant când vine vorba de partenerii internaționali", a notat Lăzăroiu.

Acesta susține că liderul liberal are nevoie de un om mai hotărât și se întreabă dacă Liviu Dragnea ar fi dispus să riște, fiind recompensat ulterior cu funcția de premier în viitorul guvern.

"Lui îi trebuie un om mai dintr-o bucată, care să nu cedeze pe parcurs, dispus să încalce regulile și să își pună libertatea în pericol. Adică să riște. Pare Dragnea un astfel de om? Și-ar asuma Dragnea toate aceste riscuri dacă ar fi susținut de PSD și PNL pentru funcția de premier?", a scris Lăzăroiu pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel