Lăzăroiu, despre Vosganian: Alt fraier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu l-a etichetat drept "fraier" pe Varujan Vosganian într-un comentariu pe facebook care aducea  în vedere promisiunea lui Antonescu că "cel puțin jumătate din PNL" va face parte din viitorul Executiv condus de Ponta.

"Varujan Vosganian, pe blog: Antonescu a spus că prezența mea în Guvern e previzibilă 99%. S-a adăugat și acel 1% care lipsea. Alt fraier. Crin a spus că Varujan va fi 99% în guvernul Ponta. Și că nu e 100% pentru că nu a vorbit cu Vosganian. Se pare că au vorbit între timp. Doar că nu va fi nici un guvern Ponta după 9 decembrie", a comentat pe pagina sa de socializare consilierul prezidențial.

Comentariul acestuia nu s-a oprit aici. Lăzăroiu a evidențial faptul că lui Vosganian i s-a propus în mod public intrarea în viitorul guvern, doar pentru că "îi place să fie gâdilat", chiar dacă Antonescu a promis la "jumătate din PNL" acest lucru."Pentru știința lui Vosganian, Crin a promis la cel puțin jumătate din PNL că vor fi în guvernul Ponta. Lui i-a propus public că știe că îi place să fie gâdilat", a punctat Sebastian Lăzăroiu.

Varujan Vosganian a afirmat pe blog că a avut "un schimb de mesaje" cu Crin Antonescu în urma declarației liderului PNL potrivit căreia "într-o proporţie de 99%" va face parte din viitorul guvern, precizând că această din urma discuţie a adăugat "acel 1%" care lipsea pentru un scor perfect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel