Lavinia Şandru: M-am împăcat cu Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lavinia_sandru
lavinia_sandru

Lavinia Şandru, vicepreședintele UNPR,  a declarat vineri că s-a "împăcat" cu şeful statului, cel care, în 2005, o trimitea pe "centura politicii". Şandru spune că, acum, "judecând pragmatic", lovitura primită atunci de la şeful statului, "un om drag" pentru ea, a ajutat-o forte mult în politică.

Lavinia Şandru a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul de campanie al partidului din Craiova, că întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu a avut loc pe holurile Palatului Cotroceni, la învestirea Guvernului Ungureanu, scrie Mediafax.

 "M-am împăcat cu Traian Băsescu. Ne-am întâlnit pe un coridor. Traian Băsescu traversa coridorul, eu ieşeam cu colegii. S-a întors spre mine preşedintele, m-am uitat la el, mi-a zâmbit, ne-am îmbrăţişat. A fost aşa un sentiment... Pentru el a fost un sentiment că m-am întors de undeva de unde plecasem. Pentru mine a fost aşa un sentiment că m-am revăzut cu un om, la care, credeţi-mă, am ţinut enorm şi sunt convinsă că la un moment dat vom sta amândoi şi vom râde de perioada de care vă amintiţi şi dumneavoastră", a menţionat Şandru.

 Vicepreşedintele UNPR a mai spus că i-a mulţumit lui Traian Băsescu deoarece lovitura primită a ajutat-o ca om politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel