Lavinia Șandru duce tradiția mai departe. 12 femei de succes din România, premiate la Gala Green Woman
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Gala ”Green Woman” a ajuns la cea de-a 5-a ediţie şi reprezintă unul dintre evenimentele cu tradiție inițiate și organizate de Lavinia Șandru și, de asemenea, dedicat recunoașterii performanțelor personalităților feminine.

Evenimentul din acest an a adus în atenţia publicului 12 femei puternice care s-au remarcat prin performanţele lor în diverse domenii. Câştigătoarele au fost alese de un juriu format din 50 de doamne.

Printre doamnele recompensate s-a aflat și jurnalista Antena 3 CNN, Cătălina Porumbel, care a primit premiul de la Dan Constantin, senior editor Jurnalul Național. ”România Inteligentă este o adevărată comunitate în România și chiar spuneam pe scenă că atunci când începeam acest proiect se auzea foarte tare acest ecou: Vreau o țară ca afară! De aceea, sloganul nostru este: ”Da, se poate și în România”, a declarat Cătălina Porumbel.

Premiate au fost și câteva doamne din politica românească, printre care și primarul orașului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, care s-a declarat încântată de compania extraordinară, de femei puternice, care au realizat ceva în viața lor. ”Mă bucură și mă onorează în același timp acest titlu pe care îl primesc, de femeie Green, adică de femeie puternică”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, care a primit toate laudele pentru organizarea Târgului de Crăciun de la Craiova. Premiul i-a fost acordat de Sorin Stanciu, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Alături de primarul orașului Craiov,a au mai fost premiate și Grațiela Gavrilescu, Simona Man și Nicoleta Pauliuc.

O altă prezență feminină premiată a fost make-up artistul Dana Roba, victimă a violenței domestice, iar premiul i-a fost acordat de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero.

”Nu trebuie să accepți așa ceva. Trebuie, obligatoriu, să te desparți de urgență, pentru că, mai devreme sau mai târziu te vei trezi ca mine”, a declarat Dana Roba. ”Am avut în această seară onoarea de a premia o femeie extraordinară, care în urma unei tragedii recente putem spune că, printr-un miracol divin, s-a născut a doua oară: Daniela Roba”, a declarat, la rândul său, Natalia Intotero.

În cadrul Galei au mai fost premiate Sandra Olănescu, avocat; ⁠Mihaela Leventer, medic; ⁠Doina Vornicu, director CEZ România, Ana - Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă al Județului Constanța, ⁠Mona Lisa Popa, jurnalist, Longevity Magazin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel