Lavinia Șandru a făcut un sondaj pe stradă. Ce au spus bucureștenii despre Nicușor Dan / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL, a fost invitată la interviurile DC News.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru DC News, Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL, a vorbit despre preferințele bucureștenilor în ceea ce îi privește pe edilii din cele 6 sectoare și pe primarul general, după ce a efectuat un sondaj la firul ierbii, pe stradă.

„Am vrut să văd părerea cetățenilor despre primarii din București și pe cine ar vedea ei după alegeri la sectoare și la Primăria Generală. Când vine vorba de Nicușor Dan, unul nu spune că e mulțumit de ceea ce face el“, a spus Lavinia Șandru.

„Poate stau în suburbii“, a completat Val Vâlcu.

„Da, se ascund. Cei care îl simpatizează pe Nicușor Dan nu ies pe stradă. În schimb, am întâlnit pe stradă oameni care vorbesc frumos de ceea ce se întâmplă în Sectorul 4, la Băluță, am auzit oameni foarte încântați de ceea ce se întâmplă în Sectorul 5, la Cristian Popescu Piedone, și sunt de asemenea foarte mulți care îl văd pe Cristian Popescu Piedone viitor primar general, mai ales de când și-a anunțat candidatura.“, a spus Lavinia Șandru.

„Mai sunt jocuri politice. Anunți candidatura, cedezi la un moment...“, a sugerat Val Vâlcu.

„Cine-l cunoaște pe Cristian Popescu Piedone știe că nu se joacă. El a anunțat că își depune candidatura pentru că niciun alt partid serios nu a anunțat un candidat până în momentul de față“, a spus clar Lavinia Șandru.

„Pe 9 iunie avem alegeri Nu se poate să mai vii, să tatonezi, să sondezi“, a mai zis Lavinia Șandru.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Ce a ”pățit” fiul lui Piedone, Vlad, când a ieșit pe străzile din Sectorul 5. Dezvăluirile Laviniei Șandru: 100 de metri am mers într-o oră și jumătate/ VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel