Laura Vicol: Sper să nu se supere colegii liberali...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Laura Vicol / Foto: Facebook
Laura Vicol / Foto: Facebook
Laura Vicol, deputat PSD, a transmis un mesaj liberalilor după Congresul în care Nicolae Ciucă a devenit preşedintele partidului. 

"Sper să nu supere colegii liberali – și dacă se supără, le trece – dar domnul Cîțu rămăsese blocat undeva în campania din 2020, deci sperăm cu toții la o mai mare coerență în coaliție acum, când premierul Ciucă este și președintele PNL.

În altă ordine de idei, remarc și eu ce a sărit tuturor în ochi.

În Armata Română sunt și femei, unele inclusiv generali. Deci, sunt sigură că este loc de femei și în ”armata” PNL", a scris Laura Vicol pe Facebook.

NU Iohannis a fost marele absent de la Congresul PNL! Altcineva ar fi trebuit să fie acolo! 

S-a tot spus că duminică, la Congresul PNL, marele absent a fost Klaus Iohannis. De fapt, marea absență a fost reprezentată de altcineva.

Pe scenă, la final, când Nicolae Ciucă, noul președinte ales al PNL, a luat cuvântul, nu a fost prezentă nicio femeie. Au fost prezenți doar bărbați. La congresul când a devenit președinte Florin Cîțu, Monica Anisie apărea pe scenă. Este drept, nici atunci numărul femeilor nu era mare, dar în orice caz, 1 este mai mare ca 0.

Primul liberal care a cerut scuze pentru faptul că nicio femeie nu a fost pe scenă la Congresul PNL a fost Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6. După ce Cosette Chichirău a scris pe Facebook: „Pentru toate femeile din PNL: știu că sunteți acolo și că meritați să conduceți. Dar liberalismul autohton duhnește deocamdată a misoginism”, Ciprian Ciucu a zis: „Exact așa este! Când mi-am dat seama, pe scenă fiind, am avut un moment de stânjeneală. Nu e OK, nu este deloc în regulă!”

Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL în cadrul Congresului extraordinar al partidului, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Moţiunea cu care a candidat Nicolae Ciucă a obţinut 1.060 de voturi favorabile şi 60 anulate.

Nicolae Ciucă a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL.

Sâmbăta trecută, Florin Cîţu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL, după ce mai mulţi lideri liberali i-au solicitat acest lucru. Şi Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de secretar general al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel